• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto2 Αγώνας
Τέταρτη νίκη για Raul Fernandez, πρώτο βάθρο για Ai Ogura!
Νέα 15/08/2021 - 19:46

Στην πρώτη στροφή, πρώτος έστριψε από την pole position ο Sam Lowes. Πίσω του, ένα λάθος του Bo Bendsneyder τον ανάγκασε να χτυπήσει τον Joe Roberts, που με την σειρά του χτύπησε τους Jorge Navarro και Stefano Manzi, με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίοι να πέσουν και ο Navarro να εγκαταλείψει τον αγώνα. Ο Jorge Navarro συνέχισε.

Πίσω από τον Lowes ακολουθούσαν οι Raul Fernandez, Ai Ogura και Augusto Fernandez, ενώ ο Remy Gardner έκανε κακή εκκίνηση και ήταν στην 11η θέση. Στον δεύτερο γύρο, ο Albert Arenas αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω μηχανικού προβλήματος. 

Στον τρίτο γύρο, ο Raul Fernandez κατάφερε να περάσει στην τρίτη στροφή τον Sam Lowes και να ανέβει στην πρώτη θέση, ενώ εκείνη την ώρα οι αγωνοδίκες εξέδιδαν ποινή διπλού long lap για τον Bendsneyder, λόγω του περιστατικού της πρώτης στροφής.

Στον πέμπτο γύρο, ο Ai Ogura (ο οποίος ήταν πολύ δυνατός όλο το Σαββατοκύριακο) πέρασε στην τρίτη στροφή τον Lowes, παίρνοντας την δεύτερη θέση και άρχισε να κυνηγά τον Raul Fernandez. Έναν γύρο αργότερα, ο Lowes θα έχανε άλλη μια θέση, στην ίδια στροφή, από τον ομόσταυλό του, Augusto Fernandez.

Πιο πίσω, ο Lorenzo Dalla Porta είχε πτώση και εγκατέλειψε τον αγώνα, ενώ ο Marco Bezzechi προσπέρασε τον Remy Gardner για την 9η θέση. Στον 8ο γύρο, ο Celestino Vietti, που είχε έναν πολύ καλό αγώνα, κατάφερε να πάρει την 7η θέση από τον Aron Canet, ενώ έναν γύρο αργότερα, ο Marcel Schrotter έπεσε από την πέμπτη θέση, επιτρέποντας στον Somkiat Chantra να εισέλθει στην πεντάδα. Ο Schrotter ανέβηκε πάλι στην μοτοσυκλέτα του και συνέχισε τον αγώνα.

Ο Vietti συνέχιζε την επίθεσή του και προσπέρασε τον Chantra για την πέμπτη θέση στην τρίτη στροφή του 10ου γύρου, ενώ μπροστά, οι πρώτοι αναβάτες έκαναν σχεδόν πανομοιότυπους χρόνους σε κάθε γύρο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον ούτε να ξεφύγουν. Οι διαφορές κινούνταν γύρω στα τρία δέκατα μεταξύ Raul Fernandez και Ai Ogura και επτά δέκατα μεταξύ Ai Ogura και Augusto Fernandez. 

Πιο πίσω, ο Gardner κατάφερε να πλησιάσει και να περάσει τον Canet, με τον Ισπανό να απαντάει άμεσα και να εκτυλίσσεται μια μίνι μάχη μεταξύ τους, από την οποία νικητής βγήκε ο Garnder. . O Barry Baltas, είχε πτώση στην πρώτη στροφή του 11ου γύρου και εγκατέλειψε. Πτώση και εγκατάλειψη είχε επίσης ο Marcos Ramirez και ο Yari Montella. 

Στους τελευταίους δύο γύρους, ο Ai Ogura εγκατέλειψε την προσπάθεια να κυνηγήσει τον Raul Fernandez, ο οποίος πήρε την τέταρτή του νίκη φέτος και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, η οποία ήταν και η πρώτη φορά στο βάθρο της Moto2 για τον Ιάπωνα αναβάτη.

Ο Augusto Fernandez τερμάτισε σε μια άνετη τρίτη θέση, μπροστά από τον Sam Lowes. Η μάχη για την πέμπτη θέση μεταξύ Vietti και Chantra κράτησε μέχρι το τέλος, με τον Vietti να διασχίζει πρώτος την γραμμή του τερματισμού αλλά να παραδίδει την πέμπτη θέση στον Chantra λόγω ποινής και να αρκείται στην έκτη. 

Έβδομος ήταν ο Remy Gardner, μπροστά από τον Aron Canet, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η είσοδος του Thomas Luthi στην δεκάδα (9η θέση) την οποία έκλεισε ο Marco Bezzechi.

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 11 Αυστρία

« Προηγούμενο άρθρο

Brad Binder: Στον τελευταίο γύρο δεν οδηγούσα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα