• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Luca Marini: Ήταν ένας τρελός αγώνας
Αλλά τον απόλαυσα πολύ
Νέα 18/08/2021 - 17:34

Ο Luca Marini έγινε ο δεύτερος rookie φέτος (μετά τον Jorge Martin) που κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πεντάδα, μετά την πέμπτη του θέση στον αγώνα της Αυστρίας. O Marini πήρε ένα ρίσκο που απέδωσε και παρέμεινε με σλικ ελαστικά κατά τους τελευταίους πέντε γύρους, με την πίστα βρεγμένη. Ο μόνος αναβάτης που ακολούθησε την ίδια τακτική και τερμάτισε μπροστά του ήταν ο Brad Binder.

Σέ ένα γκρουπ έξι αναβατών που πάλευαν για την δεύτερη θέση όταν ξεκίνησε ο τελευταίος γύρος, ο Marini ήταν αυτός που έκανε τα λιγότερα λάθη με τα σλικ ελαστικά, ενώ τελικά οι μόνοι που τον πέρασαν ήταν οι αναβάτες με τα βρόχινα. Ο Marini βρέθηκε για λίγο στην τρίτη θέση, ακολουθώντας τον Valentino Rossi, σε έναν αγώνα που "ήταν τρελός" αλλά "τον απόλαυσε ιδιαίτερα".

"Ήταν απλά φανταστικά. Είχα έναν τρελό αγώνα, αλλά τον απόλαυσα ιδιαίτερα. Στο στεγνό ήμουν αρκετά γρήγορος και ανταγωνιστικός - θα μπορούσα να είχα πετύχει και ένα τρομερό αποτέλεσμα, οπότε είμαι χαρούμενος", δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης. "Σκεφτόμουν να σταματήσω και να αλλάξω μοτοσυκλέτα, αλλά είδα τους υπόλοιπους που συνέχισαν και είπα "οκ ας τους ακολουθήσω".

"Περίμενα λίγο ακόμα και όταν το μπροστινό γκρουπ σταμάτησε, έμεναν πέντε γύροι και είπα στον εαυτό μου ότι από το να χάσω 30 δευτερόλεπτα σε μια αλλαγή, θα ήταν καλύτερα να συνεχίσω και να δω στο τέλος του αγώνα που βρέθηκα".

"Ήταν η σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενος που φέρθηκα έξυπνα και μπόρεσα να το σκεφτώ. Επίσης, είμαι χαρούμενος που έκανα την επιλογή σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή σαν αυτή".

"Είναι κρίμα γιατί στις τελευταίες τρεις στροφές ήμουν κοντά στο βάθρο. Έδωσα το 100% μου, αλλά στον τελευταίο γύρο παραήταν βρεγμένη (η πίστα) και ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος που ο Rossi δεν θα αγωνιστεί του χρόνου

« Προηγούμενο άρθρο

"Ένα λεπτό κακής τύχης"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα