• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελληνική νίκη στο Red Bull MotoGP Rookies Cup
Ο Βασίλης Παντελεάκης 1ος στην ψηφοφορία!
Νέα 03/09/2021 - 19:24

Το “Golden Bib” είναι η ψηφοφορία που γίνεται σε όλον τον κόσμο από το Red Bull MotoGP Rookies Cup κάθε χρόνο ενόψη της Επιλογής των οδηγών που θα συμμετάσχουν την επόμενη χρονιά στο θεσμό, συμπληρώνοντας τον αριθμό που θα υπολείπεται μετά το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος, από το οποίο αναμένεται να αποχωρήσουν τουλάχιστον 10 οδηγοί. 

Έτσι ανοίγεται ο δρόμος για την επιλογή 10 τουλάχιστον οδηγών από όλον τον πλανήτη που θα μπουν στον κόσμο του MotoGP!

Στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στο https://www.facebook.com/redbullrookiescup έχουμε Ελληνική νίκη!

Συγκεκριμένα το αγγλικό κείμενο της αναγγελίας είναι το εξής: And the winner of the 2021 Virtual Golden Bib is... drum roll please... Vasilis Panteleakis  Thank you to everyone who commented on our facebook post. 

(Και ο νικητής του Εικονικού Golden Bibγια το 2021 είναι... ας παίξουν τα τύμπανα παρακαλώ... ο Βασίλης Παντελεάκης. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο σχετικό ποστάρισμα στο φέισμπουκ.)

Αν γινόταν κανονικά η Παγκόσμια Επιλογή, με τους οδηγούς να δείχνουν τις δυνατότητές τους στην πράξη, οδηγώντας ίδιες μοτοσυκλέτες σε μια συγκεκριμένη πίστα την ίδια ημέρα, ο νικητής αυτού του διαγωνισμού θα φορούσε την ειδική χρυσή μπλούζα πάνω από τη φόρμα του. Τώρα στη διαδικασία Επιλογής που θα γίνει με αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των οδηγών στα Πρωταθλήματα που συμμετέχουν, ο Έλληνας οδηγός θα “φοράει” την εικονική αυτή μπλούζα.

Δυστυχώς η ψηφοφορία αυτή, όπως είχε πει από την αρχή το Red Bull MotoGP Rookies Cup δεν θα παίξει ρόλο στην αξιολόγηση, αλλά είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι η ελλάδα ενδιαφέρεται για το θεσμό και ίσως να δώσει προβάδισμα σε έναν Έλληνα οδηγό, αν υπάρξει κάποια “ισοβαθμία” ανάμεσα σε δύο χώρες.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι στο θεσμό του 2022 θα δούμε τον πρώτο αμιγώς Έλληνα οδηγό που θα συμμετέχει στους Αγώνες που γίνονται μαζί με το MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Δεν μπορούσα να έχω ρυθμό το Σαββατοκύριακο

« Προηγούμενο άρθρο

O Dixon παραμένει στα MotoGP για την Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα