• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλό ξεκίνημα του Περιστερά στο Magny-Cours (+φωτ.)
2ος & 7oς στο Yamaha R3 bLU cRU Cup
Νέα 03/09/2021 - 09:53

(ανανεωμένο με φωτοραφίες κίνησης)

H 5η αγωνιστική συνάντηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021, ξεκίνησε σήμερα στην πίστα του Magny-Cours στην Γαλλία, μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK.

Ο 16χρονος Γιάννης Περιστεράς που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο θεσμό, συμμετέχοντας με την Ιταλική ομάδα Roc 'n' DeA, οδήγησε εντυπωσιακά στις Ελεύθερες Δοκιμές που έγιναν υπό βροχή και έχασε την πρώτη θέση για 0.037 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Οι Κατατακτήριες Δοκιμές (σε μια ακόμη πίστα που ο Έλληνας οδηγός βλέπει για πρώτη φορά), έγινα σε στεγνή πίστα και ο Περιστεράς έμεινε τελικά στην 7η θέση, με διαφορά 1'' από τον πρώτο. Ένα μικρό λάθος στον ταχύτερό του γύρο του κόστισε 4 δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά ο 16χρονος οδηγός είναι αισιόδοξος για τους αυριανούς δύο Αγώνες, καθώς ο ρυθμός του είναι καλός και η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα επίσης σε πολύ καλό επίπεδο.

Η ομάδα θεωρεί ότι και πάλι θα είναι στο γκρουπ των πρώτων που θα δώσουν τη μάχη για τη νίκη και εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Γαλακτοποιήματα Πάτσης, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, Andeli Moto Touring, Visit Greece, REPSOL Petrolmak S.A., TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, SHOEI, KARASSULIS International Transport, SP Spiliotis, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.


 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Magny-Cours

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Δεν μπορούσα να έχω ρυθμό το Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα