• Search
  • Search
  • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναλυτική παρουσίαση της νέας 2022 Yamaha WR250F
Βελτιώσεις και στη WR450F
Τεστ-Μοντέλα 29/09/2021 - 14:59

H Yamaha ανακοινωσε τις διαφορές και όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας 2022 WR250F.

Οι σημαντικές αλλαγές της νέας WR250F ειναι στον κινητήρα, που έχει δεχθεί όλες τις βελτιώσεις από τη σειρά motocross YZ250F, το Deltabox πλαίσιο που τώρα ειναι χυτό, τις αναρτήσεις και τα φρένα. 

Παράλληλα παρουσίασε την WR450F του 2022, ειχε ήδη ανανεωθεί το 2021, με αλλαγές στα φρένα. 


 

Η Yamaha λανσάρει μια ταχύτερη και κομψότερη WR250F για το 2022         

 

                               

Τεχνολογία motocross που χαρίζει νίκες για την μοτοσυκλέτα enduro 250 κ.εκ. της Yamaha

Οι μοτοσυκλέτες enduro WR250F και WR450F της Yamaha διαθέτουν μερικές από τις εξυπνότερες τεχνολογίες στον κόσμο των μοτοσυκλετών εκτός δρόμου, όπως μοναδική σχεδίαση κινητήρα με ανεστραμμένη κυλινδροκεφαλή, καθώς και την πρωτοποριακή εφαρμογή Power Tuner για smartphone που προσφέρει γρήγορη και εύκολη ρύθμιση έξω από την πίστα.

Το άνοιγμα εισαγωγής που είναι στραμμένο προς τα εμπρός και η εξάτμιση με εξαγωγή προς τα πίσω δημιουργούν μια ανεστραμμένη διάταξη, η οποία παρέχει καλύτερη απόδοση εισαγωγής για δυνατότερη απόδοση του κινητήρα, ενώ βοηθάει να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας με την τοποθέτηση της εισαγωγής αέρα στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας και του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο. Η χρήση κεκλιμένου προς τα πίσω κυλίνδρου και ο περικαλυμμένος σωλήνας εξάτμισης βοηθούν επίσης στη συγκέντρωση του βάρους, προσφέροντας ελαφρύ και ευέλικτο χειρισμό.

Εκτός από τον δυνατό και εύχρηστο κινητήρα, οι μοτοσυκλέτες enduro WR250F και WR450F επωφελούνται επίσης από κορυφαία στην αγορά σχεδίαση πλαισίου που χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο με κορυφαία μπροστινά πιρούνια KYB με ευαισθησία στην ταχύτητα και πίσω μέρος με μοχλικό που παρέχει ακριβή και σταθερό χειρισμό, ακόμα και στο πλέον εχθρικό και δύσκολο έδαφος.

Για το 2022, έγινε σημαντική αναβάθμιση του κινητήρα και του πλαισίου της WR250F με προηγμένη τεχνολογία, από την μοτοσυκλέτα που κυριάρχησε στην κατηγορία motocross 250 κ.εκ. το 2021.

Μέχρι στιγμής για φέτος, η YZ250F έχει κερδίσει τους τίτλους East και West AMA 250 Supercross, ενώ έχει καταφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό νικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2, καθώς και στο Εθνικό Πρωτάθλημα AMA 250MX. Με έναν πιο ισχυρό κινητήρα που παρέχει καλύτερη απόδοση σε όλο το εύρος στροφών, μαζί με το ανανεωμένο πλαίσιο με επανισορροπημένα επίπεδα ακαμψίας και ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης, η νέα WR250F μπορεί να πετύχει σε κάθε επίπεδο.

 

Νέα WR250F: Ταχύτερη και κομψότερη

Στον κόσμο του enduro, η WR250F αποτελεί ήδη μία από τις πιο ανταγωνιστικές και εύχρηστες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία της. Η απόδοση της ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών την καθιστά ως το είδος μοτοσυκλέτας που φέρνει στην επιφάνεια τις βέλτιστες επιδόσεις σε κάθε αναβάτη, ανεξάρτητα από τις οδηγικές δεξιότητες και την εμπειρία του εκτός δρόμου. Η νικητήρια τεχνολογία της υποστηρίζεται από την κορυφαία ποιότητα και την θρυλική αξιοπιστία της Yamaha.

 

Ισχυρότερη απόδοση κινητήρα

Η WR250F του 2022 είναι εξοπλισμένη με υγρόψυκτο τετράχρονο κινητήρα με ηλεκτρική μίζα υψηλότερων προδιαγραφών και έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, υιοθετώντας πολλά από τα δυνατά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην φετινή YZ250F που σημειώνει νίκες σε πρωταθλήματα.

Η νέα κυλινδροκεφαλή τύπου YZ250F είναι ένα από τα βασικά εξαρτήματα που χαρίζουν στην WR250F του 2022 πολύ ισχυρότερη απόδοση στις μεσαίες και μεγάλες στροφές, για ακόμα πιο γρήγορους χρόνους ειδικών δοκιμών. Η μπροστινή εισαγωγή αέρα του κινητήρα ενσωματώνει επίσης νέους αγωγούς και, μαζί με μια πλατύτερη θυρίδα εισαγωγής τύπου YZ250F, αυτή η νέα σχεδίαση προσφέρει κορυφαίο ρυθμό ροής εισαγωγής για υψηλότερη απόδοση καύσης και αυξημένη ισχύ σε όλο το εύρος στροφών.

Η νέα κεφαλή διαθέτει επίσης έναν ανασχεδιασμένο εκκεντροφόρο εξαγωγής για βελτιωμένη απόδοση ισχύος στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Έχουν σχεδιαστεί νέες ρυθμίσεις ECU για τη βελτιστοποίηση της ευχρηστίας του νέου κινητήρα σε όλες τις ταχύτητες, ενώ, για άνεση όλη την ημέρα, υπάρχει ανασχεδιασμένο σύστημα εξισορρόπησης κραδασμών, καθώς και ένα νέο έκκεντρο αλλαγής ταχυτήτων που παρέχει ομαλότερη και ευκολότερη αλλαγή ταχυτήτων. Ο περικαλυμμένος σωλήνας εξάτμισης διαθέτει ένα νέο προστατευτικό θερμότητας που εμποδίζει την εμπλοκή, ενώ υπάρχει επίσης ένα ανθεκτικότερο στήριγμα στον κοντό σιγαστήρα.

Ένα σημαντικό στοιχείο που είναι διαθέσιμο στους αναβάτες της WR250F είναι η εφαρμογή Power Tuner που επιτρέπει την ασύρματη ρύθμιση του κινητήρα μέσω smartphone. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία διευκολύνει την προσαρμογή των χαρακτηριστικών ισχύος του κινητήρα, έτσι ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά εδάφη και μεταβαλλόμενες συνθήκες επιφάνειας. Επίσης, ένας διακόπτης που υπάρχει στο τιμόνι επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέγει ανάμεσα σε 2 χαρτογραφήσεις κινητήρων για άμεσες ρυθμίσεις.

 

Ανασχεδιασμένο άκαμπτο πλαίσιο

Για την αγωνιστική σεζόν 2022, το ελαφρύ αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο της WR250F διαθέτει επίσης την πιο πρόσφατη τεχνολογία από την νικηφόρα YZ250F. Το πλαίσιο, κατασκευασμένο με την προηγμένη τεχνική χύτευσης CF της Yamaha που επιτρέπει τη χρήση τοιχωμάτων με διαφορετικά πάχη, διαθέτει αναθεωρημένη προσαρμογή της ακαμψίας ώστε να ταιριάζει με τις υψηλότερες επιδόσεις του νέου κινητήρα.

Προσαρμόζοντας την ευκαμψία του πλαισίου σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά και τοποθετώντας νέες βάσεις κινητήρα με βελτιστοποιημένη ακαμψία, οι μηχανικοί της Yamaha μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά δυνατό πλαίσιο που παρέχει επίσης άριστα επίπεδα πληροφόρησης, προσφέροντας στον αναβάτη καλύτερη αίσθηση σύνδεσης με την επιφάνεια της πίστας.

 

Ανάρτηση KYB που πρωταγωνιστεί στους αγώνες ταχύτητας

Τα κορυφαία στην αγορά μπροστινά πιρούνια KYB της Yamaha με το κορυφαίο σύστημα απόσβεσης κραδασμών με ευαισθησία στην ταχύτητα βελτιώθηκαν περαιτέρω για το 2022 με τροποποιήσεις που χαρίζουν ακόμη καλύτερη αίσθηση, χειρισμό και οδήγηση. Οι νέες ρυθμίσεις απόσβεσης κραδασμών ταιριάζουν με την ανανεωμένη ακαμψία του νέου πλαισίου, ενώ η ανασχεδιασμένη τριπλή πάνω βάση, οι βάσεις του τιμονιού, τα μαρσπιέ και ο μπροστινός άξονας βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα οδήγησης.

Το πίσω μέρος με μοχλικό αναβαθμίστηκε επίσης με ανασχεδιασμένες ρυθμίσεις απόσβεσης κραδασμών στο αμορτισέρ KYB, καθιστώντας το σύστημα ανάρτησης της WR250 ένα από τα καλύτερα πακέτα αρχικού εξοπλισμού στον κόσμο των enduro.

 

Μπροστινό φρένο υψηλότερης απόδοσης τύπου YZ250F

Η ισχύς πέδησης είναι εξίσου σημαντική με την ισχύ του κινητήρα, ενώ η WR250F του 2022 είναι εξοπλισμένη με ένα ελαφρύτερο και δυνατότερο σετ μπροστινού φρένου από την YZ250F που έχει χαρίσει νίκες στο MX2 GP.

Αυτή η πιο προηγμένη σχεδίαση χρησιμοποιεί 30% πιο άκαμπτη μπροστινή δαγκάνα που διαθέτει έμβολα μεγαλύτερης διαμέτρου 25,4 mm και έναν νέο μπροστινό δίσκο 270 mm. Τα νέα τακάκια φρένων έχουν 25% μεγαλύτερη επιφάνεια απ' ό,τι το προηγούμενο σύστημα, προσφέροντας δυνατή και εξαιρετικά ελεγχόμενη απόδοση πέδησης που μπορεί να κόψει πολύτιμα δευτερόλεπτα από τους χρόνους των δοκιμών σας.

 

Νέος μετρητής πολλαπλών λειτουργιών

Στη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης ημέρας οδήγησης, το νέο μικρό και ελαφρύ πολύμετρο κρατάει τον αναβάτη ενημερωμένο με ποικίλες πληροφορίες. Στην βασική λειτουργία, ο μετρητής εμφανίζει το στροφόμετρο, το ρολόι, το χρονόμετρο και δύο μετρητές ταξιδιού, ενώ στην λειτουργία αγώνων, εμφανίζονται οι βασικές πληροφορίες που χρειάζονται στην διάρκεια των enduro, όπως η μέση ταχύτητα, το χρονόμετρο και η λειτουργικότητα ταξιδιού. Επίσης, υπάρχει ένδειξη μετρητή συσσωρευμένης κατανάλωσης καυσίμου, καθώς και προειδοποιητικές λυχνίες καυσίμου και κινητήρα.

 

Νέα γραφικά

Τα νέα γραφικά για το 2022 αντικατοπτρίζουν τις αγωνιστικές καταβολές της VictorYZone της Yamaha και συμπεριλαμβάνουν γραφικά ενσωματωμένα στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας σε χρώμα Icon Blue αλλά και σκούρου μπλε, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, διατηρώντας πάντα την εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Νέα χαρακτηριστικά της WR250F

 •   -  Νέα κυλινδροκεφαλή τύπου YZ250F
 •   -  Νέος εκκεντροφόρος εξαγωγής με προδιαγραφές YZ250F
 •   -  Νέα θυρίδα εισαγωγής σχήματος YZ250F
 •   -  Νέες αρθρώσεις εισαγωγής τύπου YZ250F
 •   -  Βελτιωμένη σχεδίαση εντατήρα καδένας εκκεντροφόρου
 •   -  Ανασχεδιασμένο σύστημα εξισορρόπησης κινητήρα
 •   -  Νέο έκκεντρο αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων
 •   -  Νέο πλαίσιο Deltabox από χυτό αλουμίνιο CF
 •   -  Νέα στηρίγματα κινητήρα με επίπεδα ακαμψίας ειδικά για WR
 •   -  Κορυφαία πιρούνια KYB με ευαισθησία στην ταχύτητα, με ανασχεδιασμένες ρυθμίσεις απόσβεσης κραδασμών
 •   -  Νέα τριπλή πάνω βάση με ανασχεδιασμένες βάσεις τιμονιού
 •   -  Νέα μαρσπιέ, τιμόνια και μπροστινός άξονας τύπου YZ250F
 •   -  Νέος μετρητής πολλαπλών λειτουργιών
 •   -  Ισχυρότερο στήριγμα οδηγού αλυσίδας
 •   -  Νέος μπροστινός δίσκος 270 mm με 16% μεγαλύτερη επιφάνεια
 •   -  Νέα πιο άκαμπτη δαγκάνα μπροστινού φρένου με μεγαλύτερα έμβολα
 •   -  Νέα τακάκια μπροστινών φρένων που δίνουν 25% μεγαλύτερη περιοχή επαφής με το δισκόφρενο
 •   -  Νέο προστατευτικό θερμότητας στην εξάτμιση
 •   -  Νέο δυνατότερο στήριγμα σιγαστήρα
WR250F 2022
WR250F 2022

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της WR250F

 •   -  Υγρόψυκτος, τετράχρονος κινητήρας DOHC 250 κ.εκ.
 •   -  Ανεστραμμένη κυλινδροκεφαλή με άνοιγμα εισαγωγής στραμμένο προς τα εμπρός
 •   -  Εφαρμογή Power Tuner της Yamaha για ρύθμιση κινητήρα μέσω smartphone
 •   -  Ηλεκτρική μίζα
 •   -  Ανεμιστήρας ψύξης ψυγείου
 •   -  Εξαιρετική συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας για ελαφρύ χειρισμό
 •   -  Κιβώτιο 6 ταχυτήτων ευρείας κλιμάκωσης ειδικά σχεδιασμένο για enduro
 •   -  Συμπλέκτης με ανάλαφρη αίσθηση με διάταξη ταχείας ρύθμισης
 •   -  Μικρό και ελαφρύ πλαίσιο Deltabox από αλουμίνιο
 •   -  Κορυφαία ελατηριωτά μπροστινά πιρούνια KYB με μηχανισμό απόσβεσης ευαίσθητο στην ταχύτητα
 •   -  Πίσω ανάρτηση με μοχλικό
 •   -  Αμορτισέρ KYB με δοχείο μεγάλης χωρητικότητας
 •   -  Ρυθμιζόμενο τιμόνι 4 θέσεων με λαστιχένια βάση
 •   -  Διακόπτης χαρτογράφησης του κινητήρα στο τιμόνι, δύο λειτουργιών
 •   -  Ρεζερβουάρ καυσίμου 7,9 λίτρων
 •   -  Ελαφριά ποδιά ρητίνης
 •   -  Πλαίσιο σε χρώμα Icon Blue
 •   -  Μπλε ζάντες
 •   -  Γραφικά ενσωματωμένα στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας
 •   -  Επίπεδη και λεπτή σέλα
 •   -  Αλυσίδα O-ring
 •   -  Πλαϊνός ορθοστάτης αλουμινίου υψηλής τοποθέτησης
 •  
WR450F 2022
WR450F 2022

 

 

.

 

WR450F του 2022

Πλήρως ανασχεδιασμένη για την σεζόν 2021, η WR450F είναι μία από τις πιο γρήγορες, δυνατές και προηγμένες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία της. Όπως η αναβαθμισμένη WR250F, έτσι και η WR450F επωφελείται από μια μεγάλη σειρά νικητήριων τεχνολογιών από το αδελφό μοντέλο MX.

Κινητήρας με ανεστραμμένη κυλινδροκεφαλή υψηλής τεχνολογίας

Ο μικρός και ελαφρύς κινητήρας 450 κ.εκ. της WR450F διαθέτει την χαρακτηριστική σχεδίαση ανεστραμμένης κυλινδροκεφαλής της Yamaha, η οποία φέρνει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως αυξημένη απόδοση εισαγωγής και ιδανική συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας που συνεισφέρει στην αίσθηση ευέλικτου χειρισμού της μοτοσυκλέτας, ενώ το ανθεκτικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και ο βαρέως τύπου συμπλέκτης είναι έτοιμα να παρέχουν ομαλή και αξιόπιστη αλλαγή ταχυτήτων ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ταυτόχρονα, η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή Power Tuner προσφέρει εξαιρετική χρηστικότητα επιτρέποντας την γρήγορη και εύκολη τροποποίηση των ρυθμίσεων του κινητήρα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί ουσιαστικά σε οποιαδήποτε συνθήκη.   

WR450F 2022
WR450F 2022

 

Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου

Το ελαφρύ περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου της WR450F κατασκευάζεται με την μοναδική τεχνολογία CF (ελεγχόμενης πλήρωσης) της Yamaha, που επιτρέπει την χρήση τοιχωμάτων με διαφορετικά πάχη, χαρίζοντας άριστα μελετημένη προσαρμογή της ακαμψίας, ιδανική για enduro, όπου η απόλυτη αίσθηση και η ακριβής πληροφόρηση είναι ύψιστης σημασίας.

 

Η καλύτερη στην κατηγορία της ανάρτηση

Η ανάρτηση είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία της και διαθέτει τα καταξιωμένα πιρούνια KYB με σύστημα ευαισθησίας ταχύτητας, προσφέροντας κορυφαίο έλεγχο στην οδήγηση χαμηλών και υψηλών ταχυτήτων, ενώ το πίσω μέρος με μοχλικό διαθέτει ειδικά ρυθμισμένο πίσω αμορτισέρ KYB. Τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω πιρούνια λειτουργούν με ρυθμίσεις ειδικές για enduro για αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών σε ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων και σε διαφορετικούς τύπους εδάφους.

Το σύστημα πέδησης της WR450F διαθέτει το ίδιο σύστημα με την WR250F του 2022, με μπροστινό δίσκο 270 mm και μια ελαφριά δαγκάνα με μεγάλο έμβολο, προσφέροντας εξαιρετική ισχύ πέδησης αλλά και απόλυτη αίσθηση.

Η μικρή και ελαφριά οθόνη πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει χιλιομετρητή, δύο μετρητές ταξιδιού, ρολόι, χρονοδιακόπτη/χρονόμετρο, ενώ μια χρήσιμη ένδειξη κατανάλωσης καυσίμου επιτρέπει στους αναβάτες και τις ομάδες να προγραμματίζουν τις στάσεις για ανεφοδιασμό με μεγαλύτερη ακρίβεια.

 

Φινίρισμα με χρώμα Icon Blue

Η WR450F, με το δυναμικό φινίρισμα Icon Blue της Yamaha και με γραφικά ενσωματωμένα στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και καλύτερα εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία 450 κ.εκ.  

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της WR450F του 2022

 •   -  Υγρόψυκτος, τετράχρονος κινητήρας DOHC 450 κ.εκ.
 •   -  Ανεστραμμένη κυλινδροκεφαλή με άνοιγμα εισαγωγής στραμμένο προς τα εμπρός
 •   -  Εφαρμογή Power Tuner της Yamaha για ρύθμιση κινητήρα μέσω smartphone
 •   -  Μικρού μεγέθους πίνακας οργάνων με ένδειξη κατανάλωσης καυσίμου
 •   -  Ηλεκτρική μίζα
 •   -  Ψυγεία μεγάλης ψυκτικής ικανότητας με ανεμιστήρα ψύξης
 •   -  Εξαιρετική συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας για ελαφρύ χειρισμό
 •   -  Κιβώτιο 5 ταχυτήτων ευρείας κλιμάκωσης ειδικά σχεδιασμένο για enduro
 •   -  Ανθεκτικός συμπλέκτης που αντέχει στην θερμότητα με διάταξη ταχείας ρύθμισης
 •   -  Μικρό και ελαφρύ πλαίσιο Deltabox από αλουμίνιο
 •   -  Κορυφαία μπροστινά πιρούνια KYB με μηχανισμό απόσβεσης ευαίσθητο στην ταχύτητα
 •   -  Πίσω ανάρτηση με μοχλικό
 •   -  Αμορτισέρ KYB με δοχείο μεγάλης χωρητικότητας
 •   -  Ρυθμιζόμενο τιμόνι 4 θέσεων με λαστιχένια βάση
 •   -  Διακόπτης χαρτογράφησης του κινητήρα στο τιμόνι, δύο λειτουργιών
 •   -  Ρεζερβουάρ καυσίμου 7,9 λίτρων
 •   -  Ελαφριά ποδιά ρητίνης
 •   -  Πλαίσιο σε χρώμα Icon Blue
 •   -  Μπλε ζάντες
 •   -  Γραφικά ενσωματωμένα στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας
 •   -  Επίπεδη και λεπτή σέλα
 •   -  Αλυσίδα O-ring
 •   -  Πλαϊνός ορθοστάτης αλουμινίου υψηλής τοποθέτησης
 •  

 

Χρώματα, διαθεσιμότητα και τιμές των WR250F και WR450F

Οι WR250F και WR450F θα είναι διαθέσιμες σε χρώμα Icon Blue με νέα γραφικά. Οι παραδόσεις στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2021. Οι τιμές διαφέρουν ανά περιοχή, γι' αυτό επικοινωνήστε με το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha στην χώρα σας για αναλυτικές πληροφορίες.

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha και σειρά ένδυσης Off Road

Η Yamaha προσφέρει πολλές επιλογές εξαρτημάτων και αξεσουάρ για τα μοντέλα WRF enduro, ενώ η συνεχώς εξελισσόμενη σειρά περιλαμβάνει τα πάντα, από αναλώσιμα όπως φίλτρα αέρα και κιτ στήριξης τροχού, μέχρι αντικείμενα που περιλαμβάνουν καλύμματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, αναδιπλούμενες μανέτες εμπρός φρένου και αποστάτες τροχού, τα οποία προσφέρουν μοναδικότητα στην μοτοσυκλέτα.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη σειρά εξοπλισμού για αναβάτες αλλά και casual εξοπλισμού που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες WRF και περιλαμβάνει πουλόβερ, παντελόνια, κάλτσες και γάντια, καθώς και μπουφάν με θωράκιση, μπουφάν οδήγησης enduro, γιλέκα, καπέλα και t-shirt, με την επωνυμία της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Tiger Sport 660

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Scooter BMW CE 04

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα