• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίτη συνεχόμενη παρουσία στο βάθρο για τον Pecco Bagnaia
Mε την Ducati Desmosedici GP 21
Νέα 04/10/2021 - 14:32

Δελτίο Τύπου


Ο Francesco-Pecco-Bagnaia συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Ducati Desmosedici GP 21, με pole position και τρίτη θέση στον αγώνα του Grand Prix of the Americas, στο Austin

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Francesco-Pecco-Bagnaia με την Ducati Desmosedici GP 21 εκκίνησε από την πρώτη θέση του grid, για τρίτο αγώνα στη σειρά ανέβηκε στο βάθρο. Αυτή τη φορά, τις δύο συνεχόμενες νίκες διαδέχθηκε η 3η θέση στο Grand Prix of the Americas, στην ομώνυμη πίστα στο Austin των Η.Π.Α..

Η εκκίνηση του Pecco Bagnaia δεν ήταν η ιδανική, στην πρώτη στροφή έστριψε τρίτος ενώ μετά από μερικούς γύρους βρέθηκε στην 5η θέση. Από το σημείο εκείνο άρχισε την αντεπίθεσή του, η Ducati Desmosedici GP 21 λειτούργησε άψογα, με τον Ιταλό να τερματίζει στην 3η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και άμεσο αντίπαλό του για τον τίτλο, Fabio Quartararo. Για την ιστορία, νικητής αναδείχθηκε ο Marc Marquez.

Ο έτερος αναβάτης της ομάδας, ο Αυστραλός Jack Miller, εκκίνησε από τη 10η θέση, ανέβηκε έως και την τέτρατη αλλά μία απώλεια ρυθμού και μία επαφή – για την οποία δεν ευθυνόταν – με άλλο αναβάτη, περιόρισε τον Αυστραλό στην 7η θέση στον τερματισμό.

Μετά και τον 15ο αγώνα της σεζόν, η Ducati παραμένει στην 1η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των ομάδων, η Ducati Lenovo Team πέρασε πρώτη. Στο πρωτάθλημα των αναβατών, ο Pecco Bagnaia παραμένει στη 2η θέση, πίσω από τον Quartararo, ενώ ο Miller πέρασε στην 4η θέση.

Επόμενος αγώνας, για τρίτη φορά στη σεζόν σε ιταλικό έδαφος, το Grand Prix of Made in Italy and Emilia Romagna, στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου.


 

Επόμενο άρθρο »

Απαγόρευση συμμετοχής σε δύο αγώνες για τον Deniz Öncu

« Προηγούμενο άρθρο

Σε άλλο επίπεδο ο Marc Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα