• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rotax MAX Challenge Grand Final 2021
4 νικητές, 4 εισιτήρια, τετραπλή ελπίδα!
4auto 14/10/2021 - 12:29

O τελευταίος γύρος του φετινού I.KΤΕΟ Rotax MAX Challenge, έλαβε τέλος. Ένας διπλός τελικός αγώνας στην πίστα Kartodromo που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου, έκρινε τους οδηγούς που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον  κορυφαίο θεσμό αγώνων karting, Rotax MAX Challenge Grand Final 2021, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν 11-18  Δεκεμβρίου.

 

Εκεί ανάμεσα σε 400 οδηγούς από όλο τον κόσμο προερχόμενοι από 50 διαφορετικές χώρες, από όλες τις Ηπείρους του πλανήτη θα βρίσκονται και οι κορυφαίοι φετινοί Έλληνες νικητές του εθνικού μας θεσμού Rotax MAX Challenge. 

 

Oι δύο μάλιστα έχουν στενή σχέση με το Παγκόσμιο στερέωμα της Rotax. O πολύπειρος και πολύ συμμετέχων σε ανάλογους (7 παρακαλώ!) Παγκόσμιους τελικούς Άκης Βασιλέρης ( PRT Motorsport) που όπως και πέρσι έτσι και φέτος ήταν νικητής στην κατηγορία Rotax DD2 MAX  καθώς και ο νικητής της κατηγορίας Rotax Junior MAX , Γιώργος Καφαντάρης (Speed Force) που είχε διαπρέψει πριν δύο χρόνια στο Grand Final.

 

Μαζί τους στην αποστολή θα βρίσκονται και οι νικητές των κατηγοριών Rotax Senior MAX και Rotax Mini MAX, o Στυλιανός Πετρίσης (Speed Force) και ο Βενιαμίν της ''Εθνικής'' ομάδας, Νικόλας Σουβατζόγλου (Maitos Κosmic Kart Racing Team) στην πρώτη τους εμφάνιση σε Grand Final. 

 

Mία ''εθνική ομάδα'' που στην κυριολεξία τα έχει όλα, εμπειρία, ταλέντο, ταχύτητα, σοβαρότητα, η οποία θα ταξιδέψει στο Μπαχρέιν έχοντας στις αποσκευές της, την Ελληνική σημαία έτοιμη να συνοδεύσει τον οδηγό στην εξαιρετική τελική προσπάθεια του!     

Νικόλας Σουβατζόγλου (Maitos Κosmic Kart Racing Team)
Νικόλας Σουβατζόγλου (Maitos Κosmic Kart Racing Team)
Άκης Βασιλέρης ( PRT Motorsport)
Άκης Βασιλέρης ( PRT Motorsport)
Γιώργος Καφαντάρης (Speed Force)
Γιώργος Καφαντάρης (Speed Force)
Στυλιανός Πετρίσης (Speed Force)
Στυλιανός Πετρίσης (Speed Force)

Επόμενο άρθρο »

ΕΚΟ Racing Dirt Games 2021 με τον 2ο γύρο στο Διαδρόμιο

« Προηγούμενο άρθρο

Η Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε από τη ζωή

Χορηγοί