• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Αργεντινή Αγώνας Superpole
Νικητής ο Razgatlioglu με 0,046 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Redding
Νέα 17/10/2021 - 19:25

Έναν συναρπαστικό αγώνα superpole παρακολουθήσαμε σήμερα, με τους δύο πρώτους να τερματίζουν με διαφορά μόλις 0,046 δευτερόλεπτα! 

Ο Toprak Razgatlioglu έστριψε πρώτος, μπροστά από τον Scott Redding, ο οποίος κατείχε την pole position, ενώ ο Jonathan Rea βρέθηκε να παλεύει μαζί τους από την πέμπτη θέση της εκκίνησης. Στον τρίτο γύρο ο Redding έχασε έδαφος καθώς βγήκε εκτός γραμμής στην τελευταία στροφή, αφήνοντας τον Rea να πλησιάσει και τον Razgatlioglu να ξεφύγει. Ο Redding ανέκαμψε αργότερα και κατάφερε να πλησιάσει τον Razgatlioglu, κυνηγώντας τον Τούρκο αναβάτη μέχρι την γραμμή του τερματισμού. Στον τελευταίο γύρο προσπάθησε να περάσει τον Razgatlioglu στην 6η και στην 7η στροφή, όμως ο Toprak τον κράτησε πίσω και πήρε την νίκη αφήνοντάς τον δεύτερο. Ο Rea περιορίστηκε στην τρίτη θέση. 

Ο Axel Bassani είχε έναν καλό αγώνα και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Michael Van Der Mark, ο οποίος κέρδισε την μάχη με τον Andrea Locatelli, που έμεινε έκτος. 

Έβδομος ήταν ο Garrett Gerloff που έκανε πρόοδο από την θέση εκκίνησής του, ενώ ο Michael Ruben Rinaldi ήταν όγδοος. Ένατος τερμάτισε ο Alex Lowes που έχασε θέσεις μετά τα πρώτα στάδια του αγώνα και την δεκάδα έκλεισε ο Leon Haslam. 

Επόμενο άρθρο »

Jonathan Rea: Το να λέει αυτό το πράγμα για εμένα ο Rossi είναι πολύ ωραίο

« Προηγούμενο άρθρο

O Eric Mahe, μάνατζερ του Quartararo:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα