• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ2
Στην κορυφή ο Augusto Fernandez μετά από μάχες με τον Remy Gardner
Νέα 22/10/2021 - 17:48

Με την πίστα να στεγνώνει σε σημείο που χρησιμοποιήθηκαν σλικ ελαστικά μετά την μέση του session, οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα γνωρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα είναι οι καλύτερες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στις δοκιμές. Όλοι οι αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί, αλλά ήταν ο Augusto Fernandez που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της πρώτης μέρας των δοκιμαστικών.

O Ισπανός αναβάτης ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση στο 14ο λεπτό και από εκεί και πέρα είχε μια εκπληκτική μάχη με τον Remy Gardner, με τους δύο αναβάτες να ανταλλάζουν θέσεις σχεδόν σε κάθε γύρο κατά το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Gardner είχε βγει πρώτος με σλικ ελαστικά και είχε καταφέρει να βρεθεί νωρίτερα στην πρώτη θέση, όμως η τελική νίκη άνηκε στον Augusto, ο οποίος ήταν δεύτερος ταχύτερος το πρωί (μετά την ακύρωση του ταχύτερού του γύρου), με χρόνο 1:40.930, ενώ ο Gardner ήταν μόλις 0,076 δευτερόλεπτα πίσω του με χρόνο 1:41.006. Tην τριάδα έκλεισε ο Xavi Vierge, που στον τελευταίο του γύρο σημείωσε χρόνο 1:41.012.

Ο Jake Dixon ήταν τέταρτος, βάζοντας και τις δύο μοτοσυκλέτες της Petronas στην πρώτη τετράδα, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Celestino Vietti. O Sam Lowes έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ai Ogura. 

O Raul Fernandez δυσκολευόταν καθόλη την διάρκεια της ημέρας και βρισκόταν στις πιο πίσω θέσεις, όμως στον τελευταίο γύρο κατάφερε να πάρει την 8η θέση, βάζοντας τον εαυτό κατευθείαν στις ΚΑΤ2 σε περίπτωση βροχής αύριο. 

Την δεκάδα έκλεισαν οι Somkiat Chanta και Fermin Aldeguer. O Marco Bezzechi έμεινε εκτός 14αδας, στην 15η θέση, ενώ ο Fabio Di Giannantonio ήταν μόλις 25ος. Ο Joe Roberts, παρά την εκπληκτική του εμφάνιση το πρωί, κατέλαβε την 29η θέση, μπροστά από τον Barry Baltus που επίσης δεν κατάφερε να επαναλάβει την πρωινή του επίδοση. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είναι σαν να οδηγώ εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα