• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δείτε από κοντά το νέο ηλεκτρικό Scooter, BMW CE 04.
Αυτό το Σάββατο 23/10 στις 17:00 στο ίδρυμα Stavros Niarchos
Νέα Αγοράς 22/10/2021 - 23:24
Η BMW Hellas παρουσίασε σήμερα το νέο ηλεκτρικό Scooter, BMW CE 04 και τις νέες αμιγώς ηλεκτρικές ΒMW iX και BMW i4.
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου CE 04, που έκανε ο κύριος Ιωάννης Δουλγερίδης (BMW Motorrad Manager), είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την προβλεπόμενη τιμή που θα είναι στα 12.180€ και ότι θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο του 2022, επίσης είδαμε από κοντά το νέο CE 04.
 
 
 
 
Με την ευκαιρία η BMW Hellas μας ενημέρωσε ότι τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα BMW CE 04, ΒMW iX και BMW i4 θα είναι διαθέσιμα για όσους θέλουν να τα δουν από κοντά, αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στις 17:00 στο ίδρυμα Stavros Niarchos Foundation Cultural Center - Θόλος.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης*.
 
*Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον προ 14 ημερών) ή με πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ, εντός εκατόν ογδόντα ημερών). Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου Covid-19.
 
BMW CE 04
 
Με απόδοση 42 ίππων που αναλογεί στην απόδοση ενός sport scooter της κατηγορίας 500+ κ.εκ, τελική ταχύτητα (περιορισμένη ηλεκτρονικά) 120 χιλιόμετρα, αυτονομία 130 χιλιόμετρα, σύστημα για σύντομους χρόνους φόρτισης, πλούσιο εξοπλισμό και εκπληκτική επιτάχυνση 0-50 σε 2,6 δευτερόλεπτα θα λέγαμε ότι: Tο νέο ηλετρικό CE 04 είναι, αν όχι το ταχύτερο τότε ένα από τα ταχύτερα scooter μετακίνησης στην πόλη και φυσικά δικαιολογεί απόλυτα την τιμή των 12.180€.
 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου BMW CE 04:

  •   -  Μέγιστη ισχύς 31 kW (42 hp).
  •   -  Αυτονομία περίπου 130 km (έκδοση μειωμένης ισχύος: 100 km).
  •   -  Σύντομοι χρόνοι φόρτισης και τεχνολογία φόρτισης βασισμένη στο σύστημα που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα.
  •   -  Αυξημένη οδηγική ευστάθεια χάρη στον έλεγχο ολίσθηση μέσω του ASC (Automatic Stability Control). Προαιρετικό DTC (Dynamic Traction Control).
  •   -  Τρία riding modes “ECO”, “Rain” and “Road” για αποδοτική, καθημερινή χρήση ως βασικός εξοπλισμός. “Dynamic” riding mode για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση ως εργοστασιακή προαιρετική επιλογή.
  •   -  Ισχυρό σύστημα πέδησης με ABS. ABS Pro με αισθητήρα κλίσης, προαιρετικό.
  •   -  Έγχρωμη οθόνη 10,25” TFT με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με χάρτη και εκτενείς λειτουργίες συνδεσιμότητας, στο βασικό εξοπλισμό.  
  •   -  Ισχυρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED παντού. Adaptive Headlight Pro και λειτουργίες φώτων, ως εργοστασιακές προαιρετικές επιλογές.
  •   -  Αποθηκευτικοί χώροι στο πλάι και μπροστά. Πλαϊνός αποθηκευτικός χώρος για το κράνος με εύκολη πρόσβαση για τον αναβάτη.
  •   -  Εκτενής γκάμα προαιρετικών χαρακτηριστικών και γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad καθώς και εξοπλισμός αναβάτη.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ισχύς ρεκόρ 11 bar στη μανέτα της Brembo

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati αποκλειστικός κατασκευαστής των μοτοσυκλετών της MotoE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα