• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΚΑΤ
Πρώτη pole position για τον Simone Corsi από το 2012!
Νέα 13/11/2021 - 17:59

Ο Simone Corsi πέτυχε σήμερα την πρώτη του pole position από το Grand Prix της Aragon το 2012, περνώντας από τις ΚΑΤ1 μαζί με τους Thomas Luthi, Hafizh Syahrin και Joe Roberts. 

Στις ΚΑΤ2, οι δύο αντίπαλοι για το πρωτάθλημα, Raul Fernandez και Remy Gardner ήταν μαζί στην πίστα στα αρχικά στάδια και κάθε φορά που συμπλήρωναν έναν γύρο, ο Raul ήταν ταχύτερος, με τον Gardner να είναι αρχικά όγδοος και μετέπειτα 11ος.

Με 6 λεπτά να απομένουν, ο Augusto Fernandez πέρασε στην πρώτη θέση, με τους πέντε πρώτους να χωρίζονται για λιγότερο από ένα δέκατο, ενώ ο Corsi (που ακολουθούσε τον Augusto) βρέθηκε πέμπτος. Ο Celestino Vietti κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο και να περάσει μπροστά στο 10ο λεπτό, αλλά ο Corsi που ακολουθούσε πιστά τον Augusto κατάφερε ένα λεπτό μετά να κάνει χρόνο 1:34.956 και να βρεθεί στην πρώτη θέση. 

Τα τελευταία λεπτά ήταν γεμάτα ανατροπές, καθώς 3 λεπτά πριν το τέλος, ο Raul Fernandez έπεσε στην 2η στροφή και ουσιαστικά αυτό τερμάτισε το session του. Ο Fabio Didn't Giannantonio έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και πέρασε μπροστά, αλλά ο χρόνος του ακυρώθηκε λόγω υπέρβασης των ορίων της πίστας. Ο Ιταλός αναβάτης δεν μπόρεσε να επαναλάβει στον τελευταίο του γύρο το κατόρθωμα και έτσι η pole position έμεινε στα χέρια του Simone Corsi και της MV Agusta.

Δίπλα στον Corsi θα βρίσκονται αύριο οι Celestino Vietti και Augusto Fernandez, ενώ την δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσουν οι Fabio Di Giannantonio, Raul Fernandez και Tom Luthi στην τελευταία του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. 

Ο Remy Gardner (που χρειάζεται αύριο τρεις βαθμούς για να κλειδώσει το πρωτάθλημα) θα ξεκινήσει 8ος, ανάμεσα στους Aron Canet και Jorge Navarro, ενώ την τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν οι Sam Lowes, Marco Bezzechi και Xavi Vierge. 

Επόμενο άρθρο »

Martin: Αύριο η μάχη θα είναι δύσκολη

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα