• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Νέες εκδόσεις Aprilia Tuono 660 και RS660
και νέο scooter
Νέα Αγοράς 24/11/2021 - 00:27

Τα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Aprilia στην EICMA είναι η έκδοση Factory της νέας Tuono 660, μια Limited Edition της RS 660 και ένα νέο urban adventure scooter το SR GT σε 125 & 200 κ.εκ.

H Factory έκδοση της Tuono 660 έχει εξελιγμένες αναρτήσεις, μικρότερο βάρος και αυξημένη απόδοση κατά 5 ίππους. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, μπροστινό USD σύστημα Kayaba με καλάμια 41 χιλ. και αμορτισέρ Sachs με ξεχωριστό ρεζερβουάρ, της Factory είναι προσανατολισμένες στη σπορ οδήγηση. Η απόδοση του κινητήρα ανέβηκε από τους 95 ίππους στους 100 με την ροπή να μένει στα ίδια επίπεδα. Η διαφορά στο βάρος -2 κιλά προέρχεται από την αντικατάσταση της συμβατικής μπαταρίας με μια νέα λιθίου που είναι σημαντικά ελαφρύτερη. Πρόσθετες αλλαγές της έκδοσης Factory είναι: Η πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης για καλύτερη επιτάχυνση και η προσθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό του συστήματος γκαζιού Ride by Wire και της αδρανιακής πλατφόρμας 6 αξόνων που τροφοδοτεί με δεδομένα το CorneringABS τα φώτα στροφής και το Traction Control για περισσότερες δυνατότητες με μεγαλύτερη ασφάλεια στις στροφές.

Η RS660 Limited Edition, θα κατασκευαστεί σε 1.500 αριθμημένα τεμάχια, έχει ένα ειδικό χρωματικό συνδυασμό “stars and stripes” που αντλεί έμπνευση από την σημαία της Αμερικής. Αφορμή για τη δημιουργία της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η κυριαρχία, 10 νίκες σε 13 αγώνες, της νέας RS660 στο κύπελλο Twins Cup που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Η διαφορές της Limited Edition είναι το μεγαλύτερο επάνω μέρος του φέρινγκ και η δυνατότητα εύκολης αντιστροφής του επιλογέα (και του software του shifter) για χρήση στην πίστα.

Aprilia Tuono 660 Factory
Aprilia Tuono 660 Factory

Τέλος το νέο urban adventure scooter SR GT είναι διαθέσιμο με κινητήρες στα 125 και 200 κ.εκ. και οι αναρτήσεις του με αυξημένη διαδρομή του είναι πιο κατάλληλες για κίνηση σε χωματόδρομους και τους ταλαιπωρημένους επαρχιακούς δρόμους.

Aprilia RS 660 Limited Edition
Aprilia RS 660 Limited Edition
Aprilia SR GT
Aprilia SR GT

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Video από το περίπτερο του Piaggio Group

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Το μέλλον ξανα-άνοιξε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα