• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Θα δουλέψω στο στυλ οδήγησής μου
Από τα πρώτα session
Νέα 17/03/2022 - 16:01

Οι λευκές παραλίες και η κρυστάλλινη θάλασσα βοηθούν να διώξουν τις κακές αναμνήσεις, αλλά οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati χρειάζονται περισσότερα από έναν καλό αγώνα. Έχοντας προσγειωθεί στο νησί Lombok, όπου βρίσκεται η πίστα Mandalika, ο Bagnaia και ο Miller γνωρίζουν ότι έχουν ήδη "πετάξει" έναν αγώνα στο Qatar, με τον Pecco να πέφτει, και τον Miller να αποχωρεί μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να πάει και πλέον η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει μια δραματική αναστροφή στην πίστα όπου έγιναν οι χειμερινές δοκιμές. Το γεγονός αυτό σίγουρα θα βοηθήσει, ακόμα κι αν η πίστα έχει ασφαλτοστρωθεί εκ νέου σε κάποια σημεία και σίγουρα θα αλλάξει τις συνθήκες.

"Είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι στο Lombok: το μέρος είναι όμορφο και υπάρχουν τόσοι πολλοί οπαδοί που ανυπομονούν να μας δουν να αγωνιζόμαστε", ανέφερε ο Pecco. "Mου αρέσει η πίστα της Mandalika και είχα θετική αίσθηση κατά τη διάρκεια της δοκιμής το Φεβρουάριο. Ελπίζω οι συνθήκες πρόσφυσης να έχουν βελτιωθεί χάρη στη νέα άσφαλτο, αλλά γενικά πιστεύω ότι είναι μια καλή πίστα για τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας μας".

Βέβαια και το Lusail ήταν έτσι...

"Σε σύγκριση με το πρώτο Σαββατοκύριακο στο Qatar, θα προσπαθήσω να δουλέψω περισσότερο στο στυλ οδήγησής μου ξεκινώντας από τα πρώτα session για να βρω τη σωστή αίσθηση  με τη Desmosedici GP αμέσως. Είμαι πολύ αποφασισμένος και σίγουρος ότι μπορώ να τα πάω καλά αυτό το Σαββατοκύριακο".

Ο ομόσταυλός του, Miller, είναι επίσης πρόθυμος να επανορθώσει για ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε τροχιά αυτό το Σαββατοκύριακο και επιτέλους θα μπορέσω να αφήσω πίσω μου τον αγώνα του Qatar", δήλωσε ο Miller.  "Η σεζόν σίγουρα δεν ξεκίνησε όπως περιμέναμε, αλλά ήμασταν σε καλή θέση στο Lusail, και αν δεν είχαμε τεχνικό πρόβλημα θα μπορούσαμε να είχαμε στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω στην ίδια κατεύθυνση και να κάνω περισσότερα βήματα προς τα εμπρός για να λυτρώσω τον εαυτό μου την Κυριακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίsv κάθε κατάσταση για να έω ένα καλό αποτέλεσμα".

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Είναι σαν να ξαναμαθαίνω να περπατάω

« Προηγούμενο άρθρο

Τα Grand Prix επιστρέφουν στην Ινδονησία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα