• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Fabio Quartararo
Νέα 18/06/2022 - 16:32

Ο αναβάτης της Monster Energy Yamaha MotoGP, Fabio Quartararo, έθεσε τον ρυθμό στην μεγάλη κατηγορία κατά τις ΕΔ4 στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έφτασε τα χρονόμετρα στο 1:21.065, με τον κάτοχο του νέου απόλυτου ρεκόρ γύρου, Francesco Bagnaia, να είναι δεύτερος με 1:21.119, ενώ ο Joan Mir (που πλέον είναι ο μόνος αντιπρόσωπος της Suzuki στο γερμανικό Grand Prix) ολοκλήρωσε την τριάδα με 1:21.179. Όπως πάντα στις ΕΔ4, ο ρυθμός του αγώνα ήταν βασικός και φαίνεται ότι το σκληρό μπροστινό ελαστικό Michelin θα είναι η επιλογή το απόγευμα της Κυριακής.


Ο Jack Miller πήρε την τέταρτη θέση με χρόνο 1:21.202, αλλά είναι υπό το βλέμμα των αγωνοδικών καθώς έπεσε ενώ ανεμίζαν κίτρινες σημαίες στην 13η στροφή. Λίγες στιγμές νωρίτερα στην ίδια γωνία είχε και ο Aleix Espargaro πτώση, και τερμάτισε στην 16η θέση τις ΕΔ4. Ο Franco Morbidelli ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα με 1:21.242.


Ο Miguel Oliveira ήταν η κορυφαία ΚΤΜ στην 6η θέση, μπροστά από τον Johann Zarco και τον Maverick Vinales. Την δεκάδα έκλεισαν οι Takaaki Nakagami και Fabio Di Giannantonio.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα