• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bagnaia δεν μπορεί να εξηγήσει την πτώση της Κυριακής
"Δύσκολο να το αποδεχθώ"
Νέα 20/06/2022 - 10:20

Ο Pecco Bagnaia αναμενόταν να είναι η κύρια απειλή για τον Quartararo και ένα από τα φαβορί για την νίκη στο γερμανικό GP των 30 γύρων της Κυριακής, καθώς προσπαθούσε να επαναφέρει την αξίωσή του ως υποψήφιος για το πρωτάθλημα μετά από 69 βαθμούς διαφοράς από τον Fabio Quartararo όταν είχε την σύγκρουση με τον Nakagami στο Grand Prix της Καταλονίας. 

Όμως ο Bagnaia, έχοντας χάσει το προβάδισμα στην πρώτη στροφή από τον Quartararo στο Sachsenring, έπεσε στην έξοδο της ίδιας στροφής στον τέταρτο γύρο, όταν το πίσω μέρος της GP22 του γλίστρησε στο άνοιγμα του γκαζιού.
Ο αναβάτης της Ducati – του οποίου οι ελπίδες για τον τίτλο έχουν πρακτικά εξαφανιστεί τώρα, είναι 91 βαθμούς πίσω από τον Quartararo –  δεν μπορεί να εξηγήσει την πτώση του.

"Προσπαθώ να επαναλάβω στο μυαλό μου αυτό που συνέβη και σε τίποτα από αυτά δεν μπορώ να εξηγήσω την πτώση μου", είπε. "Δεν ξέρω γιατί. Σίγουρα, αν έπεσα είναι επειδή έκανα λάθος. Αλλά σε αυτήν την κατάσταση, είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις γιατί, να καταλάβεις το γιατί".

"Βλέποντας τα δεδομένα, είναι αδύνατο να καταλάβω τα πράγματα. Λοιπόν, θύμωσα με αυτό γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω, είμαι πολύ θυμωμένος για αυτό γιατί όταν πέφτω και ξέρω γιατί, συνήθως είμαι πολύ αυτοκριτικός".

"Αλλά σήμερα δεν μπορώ γιατί ο λόγος που έπεσα είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Άρα, είναι πιο δύσκολο να το αποδεχτώ. Το μόνο θετικό είναι ότι ήμασταν και πάλι στην κορυφή, ήμασταν οι πιο γρήγοροι και νομίζω ότι κοιτάζοντας τον ρυθμό οι δυνατότητές μας ήταν υψηλές. Αλλά αυτή είναι μια ακόμη φορά που ο Fabio δείχνει ότι είναι πιο ολοκληρωμένος από εμένα».

 

Ο Bagnaia πρόσθεσε ότι δεν είχε ποτέ τέτοια πτώση στην καριέρα του και είπε ότι η μόνη διαφορά στους προηγούμενους γύρους ήταν ότι "έστριβε περισσότερο".

"Έκανα περισσότερους από 70 γύρους κάθε μέρα (στη Γερμανία) και σε κανέναν από αυτούς (δεν) ένιωσα κάτι τέτοιο", πρόσθεσε. "Δεν συνέβη ποτέ στη ζωή μου να έχω πέσει έτσι – μόνο στο ράντσο (του Valentino Rossi), όπου βρίσκομαι στη χωμάτινη πίστα, οπότε είναι πιο εύκολο να την έχω (τέτοια πτώση)".

"Αλλά είναι πολύ δύσκολο να μάθω το γιατί. Η γωνία κλίσης μου ήταν η ίδια, η ταχύτητα ήταν ίδια".

"Έστριβα περισσότερο για την έξοδο, οπότε είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω γιατί έπεσα. Λοιπόν, είναι το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή γιατί ίσως η μοτοσυκλέτα μας να βρίσκεται σε ένα περιθώριο όπως αυτό που αν πας λίγο εκτός γραμμής πέφτεις".

"Αλλά, σήμερα η πτώση μου ήταν πολύ, πολύ στο όριο νομίζω".

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Είμαι ο πιο σταθερός αναβάτης της Ducati αυτή τη στιγμή

« Προηγούμενο άρθρο

Θετική η πρώτη εξέταση του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα