• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ Dorna και Suzuki
Για την αποχώρηση της τελευταίας από τα MotoGP
Νέα 13/07/2022 - 14:20

Η Suzuki Motor Corporation και η Dorna κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό της συμμετοχής της Suzuki στα MotoGP στο τέλος της σεζόν του 2022. Η Suzuki θα τερματίσει επίσης την εργοστασιακή της συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (EWC) στο τέλος της σεζόν του 2022.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στα πρωταθλήματα MotoGP και EWC 2022, διατηρώντας τις μέγιστες προσπάθειές μας για να κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας στις αγωνιστικές δραστηριότητες των πελατών μας μέσω του παγκόσμιου δικτύου διανομέων μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους οπαδούς της Suzuki που μας έδωσαν την ενθουσιώδη υποστήριξή τους και σε όλους όσους υποστήριξαν τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Suzuki για πολλά χρόνια.


Παράθεση από τον Toshihiro Suzuki, Αντιπρόσωπο Διευθυντή και Πρόεδρο

"Η Suzuki αποφάσισε να τερματίσει τη συμμετοχή της στα MotoGP και στο EWC ενόψει της ανάγκης να ανακατανεμηθούν οι πόροι σε άλλες πρωτοβουλίες για τη βιωσιμότητα. Οι αγώνες μοτοσικλετών ήταν πάντα ένα προκλητικό μέρος για την τεχνολογική καινοτομία, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι θα αναλάβουμε την πρόκληση να οικοδομήσουμε τη νέα επιχειρηματική λειτουργία μοτοσυκλετών ανακατευθύνοντας τις τεχνολογικές δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε καλλιεργήσει μέσω των αγώνων για να διερευνήσουμε άλλες διαδρομές για μια βιώσιμη κοινωνία".

"Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους οπαδούς μας, τους αναβάτες και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που ενώθηκαν μαζί μας και μας υποστήριξαν με ενθουσιασμό από το στάδιο της ανάπτυξης από τότε που επιστρέψαμε στους αγώνες MotoGP".

"Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να υποστηρίξω τους Alex Rins, Joan Mir την ομάδα SUZUKI ECSTAR και την YOSHIMURA SERT MOTUL για να έχουν μια ανταγωνιστική πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν".

"Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας".

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δεν θα αγωνιστώ του χρόνου

« Προηγούμενο άρθρο

"Tον αγαπώ" , "Με σέβεται πολύ"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα