• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Παναγιώτης Κολλάρος στο CIV
Στο 2ο γύρο του Trofeo Prime Pieghe
Νέα 27/07/2022 - 14:22

Ο 11χρονος Παναγιώτης Κολλάρος βρέθηκε και πάλι στην Ιταλία στην πίστα Ottobiano, για τον 2ο Γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior και την κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc. Πρόκειται για μια κατηγορία ενιαίου τύπου, με εντελώς ίδιες μοτοσυκλέτες, ίδια λάστιχα και ίδιες στολές και κράνη για όλους τους οδηγούς και μάλιστα οι Ohvale δίνονται με κλήρωση στους συμμετέχοντες. Τη διαφορά την κάνει μόνο ο οδηγός! 

Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή, καθώς ένας συναθλητής του τον έριξε κατά λάθος και έτσι έμεινε πίσω στην κατάταξη. Στις δεύτερες δοκιμές ξεκίνησε την πραγματική του βελτίωση, όπως και να μειώνει τη διαφορά από τους πρώτους. Στις Κατατακτήριες 1 έκανε το επόμενο βήμα και βρέθηκε στην 5η θέση 1.2'' από τον πρώτο, ενώ με αρκετά χειρότερες συνθήκες πρόσφυσης στις Κατατακτήριες 2 σημείωσε τον 2ο χρόνο, μόλις 0.1'' από τον πρώτο και ήταν ο μόνος που κατέβασε σημαντικά το χρόνο του!

Την Κυριακή στον 1ο αγώνα δεν κατάφερε να κάνει καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 6η θέση, σε μια στενή πίστα δύσκολη στα προσπεράσματα. Έτσι τελικά πήρε τους 10 βαθμούς της 6ης θέσης.

Στον 2ο αγώνα ο μαθητής της Yamaha Junior Academy Riding School έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 3η θέση, δίνοντας τη μάχη για τη νίκη μέχρι και την τελευταία στροφή. Βελτίωσε σημαντικά το χρόνο ταχύτερου γύρου του και τελικά στη μάχη των τεσσάρων οδηγών που πάλεψαν για το βάθρο πήρε την 3η θέση, μόλις 0.577 του δευτερολέπτου από τον νικητή Mattia Campalini, ενώ 2ος τερμάτισε ο Milanesio Vendrasco.

H Ελληνική σημαία υψώθηκε και πάλι στο βάθρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος και ο Παναγιώτης Κολλάρος διεκδικεί τον Τίτλο καθώς με τις δύο νίκες του στον πρώτο Γύρο του θεσμού, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 βαθμό από τον πρώτο! Όλα θα κριθούν σε 2 βδομάδες στην πίστα της Pomposa, την οποία γνωρίζει καλύτερα, από την περσινή του έκτακτη συμμετοχή.

Ο προπονητής του και κόουτς Θανάσης Χούντρας είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι ο οδηγός του μπορεί να τα καταφέρει στη μάχη του Τίτλου. Άλλωστε ο Παναγιώτης έδειξε την ταχύτητά του σε αυτούς τους δύο πρώτους Γύρους σε πίστες που όλοι οι αντίπαλοί του έχουν προπονηθεί δεκάδες φορές. 

Χορηγοί της προσπάθειας:

Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.

TGS Parts

RT-Safe

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Τα MotoGP δεν έχουν πρόβλημα όσον αφορά τις προσπεράσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi, Lorenzo, Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα