• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Jorge Martin
Νέα 25/09/2022 - 06:35

Ο Jorge Martin έκανε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα των MotoGP στο Motul Grand Prix της Ιαπωνίας. Ηλιόλουστοι ουρανοί υποδέχτηκαν τους αναβάτες και ο Martin έκανε back-to-back γύρους 1:45.200 και 1:45.085 για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο Fabio Quartararo πήρε την δεύτερη θέση με 1:45.370, ενώ θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 9η θέση, με τους αναβάτες της Ducati Lenovo Team, Jack Miller και Francesco Bagnaia, να καταλαμβάνουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ο Bagnaia, επίσης, αντιμετωπίζει μια πρόκληση σήμερα το απόγευμα καθώς θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά της εκκίνησης, αλλά είναι μια πολλά υποσχόμενη αρχή της ημέρας για τον Ιταλό αναβάτη.


Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Marc Marquez πριν από την πρώτη εκκίνηση του οκτώ φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή από την pole position μετά από 1071 ημέρες. Ολοκλήρωσε το ζέσταμα στην έβδομη θέση με χρόνο 1:45.583, αλλά η μεγαλύτερη ιστορία ήταν η πτώση του στην ένατη στροφή, έχοντας βγει με σκληρό μπροστινό και πίσω ελαστικό ακριβώς στο τέλος. Ο αναβάτης της Repsol Honda Team ήταν εντάξει, αλλά θα είναι νευρικός πριν από τον σημερινό αγώνα 24 γύρων.


Ο Aleix Espargaro αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα μόλις προσπάθησε να βγει από το γκαράζ στην αρχή του ζεστάματος, προτού σημειώσει 1:45.584 για να πάρει την όγδοη θέση. Με λίγο χρόνο σε στεγνή πίστα μέχρι στιγμής, οι αναβάτες δοκίμασαν το μαλακό, μεσαίο και σκληρό πίσω ελαστικό της Michelin καθώς προσπαθούν να κάνουν μια δύσκολη επιλογή για τον αγώνα που ακολουθεί. 

Επόμενο άρθρο »

Σημαντική νίκη για τον Izan Guevara στην Ιαπωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Χρειαζόμασταν αυτή την μικρή νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα