• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Tatsuki Suzuki
Νέα 30/09/2022 - 07:08

Ο Tatsuki Suzuki της Leopard Racing σημείωσε το ταχύτερο γύρο των ΕΔ1 της Moto3 για τον 17ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Grand Prix OR Ταϊλάνδης. Ενώ η βροχή είχε σταματήσει τη στιγμή που οι αναβάτες έβγαιναν στην πίστα, αυτή παρέμεινε βρεγμένη καθόλη την διάρκεια των ΕΔ1. Ο Suzuki για μεγάλο μέρος των δοκιμών ήταν περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τους υπόλοιπους και το 1:51.520 με την καρό σημαία να κυματίζει τον άφησε τελικά 0,278 δευτερόλεπτα μπροστά. Ο Jaume Masia του είχε κλείσει την διαφορά στα 0,030 δευτερόλεπτα πριν από τον τελευταίο αυτό γύρο του Ιάπωνα αναβάτη με το 1:51,798 που σημείωσε και θα τον έβλεπε να κατατάσσεται δεύτερος, μπροστά από τον Andrea Migno με 1:52,068.


Οι Riccardo Rossi και Diogo Moreira ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, με τον Sergio Garcia έβδομο με 1:52.268. Ο τελευταίος είναι δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με 45 βαθμούς διαφορά από τον ομόσταυλό του και νικητή του GP της Ιαπωνίας, Izan Guevara, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή 15ος στα φύλλα χρόνου με 1:52.906. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντικό όσον αφορά τις κατατακτήριες, επειδή κανείς δεν είναι πραγματικά σίγουρος τι μας επιφυλάσσουν οι καιρικές συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ίδιο ισχύει και για τον Dennis Foggia, ο οποίος ήταν 20ος. Ο Elia Bartolini είχε ένα highside στην τέταρτη στροφή, αλλά βρίσκεται στην πρώτη 14άδα προς το παρόν, στην 11η θέση με 1:52.775.


Η άλλη μεγάλη ιστορία του πρωινού της Παρασκευής στην Buriram ήταν ο Deniz Öncü. Ο αναβάτης της Red Bull KTM Tech3 έσφιξε τα δόντια του στον αγώνα της Ιαπωνίας μετά από ένα highside το πρωί της Παρασκευής, αλλά εξακολουθεί να πονάει εμφανώς λόγω του τραυματισμού στο δάχτυλο που υπέστη σε αυτό το περιστατικό. Η ομάδα του ξόδεψε πολύ χρόνο για να λύσει το πρόβλημα του δεξιού γαντιού, προσπαθώντας να ανοίξει λίγο το εσωτερικό για να χωρέσει το πρησμένο δάκτυλο του Deniz, αλλά ο Öncü είναι μέχρι στιγμής μόλις 29ος.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Τι περιμένουμε να δούμε στην Buriram;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα