• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 ΕΔ1
O Augusto Fernandez στην κορυφή
Νέα 30/09/2022 - 07:16

Ο Augusto Fernandez σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 της Moto2 στο OR Thailand Grand Prix. Η βροχή μπορεί να μην είχε ακόμη δώσει τη θέση της στην ηλιοφάνεια στο Chang International Circuit, αλλά με τις μπόρες να έχουν σταματήσει νωρίτερα το πρωί, η πίστα είχε στεγνώσει αρκετά για μια πρόωρη εναλλαγή σε σλικ ελαστικά κατά τη διάρκεια των ΕΔ1. Επομένως, οι χρόνοι έπεφταν μέχρι που ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Augusto Fernandez πέτυχε ένα 1:36.806 λίγο πριν την καρό σημαία.


Ο Ταϊλανδός αναβάτης, Somkiat Chantra, ήταν ταχύτερος για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου δοκιμών των 40 λεπτών και ο αναβάτης της Idemitsu Honda Team Asia θα καταταχθεί τελικά δεύτερος με μόλις 0,032 δευτερόλεπτα διαφορά με 1:36,838, με τον Jake Dixon στην τρίτη θέση με 1:36.875. Τέταρτος ήταν ο Ai Ogura με 1:37.083, ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσε ο Filip Salac.

Ο Aron Canet ήταν μεταξύ των πρώτων που άλλαξαν από βρόχινα σε σλικ ελαστικά και αυτό σήμαινε ότι ώθησε τους πάντες πέρα ​​από το 105% του χρόνου του για λίγο. Ωστόσο, μια πτώση στην 4η στροφή είδε τη μοτοσυκλέτα του να φέρει αρκετή ζημιά και ο ίδιος ο Canet έπεσε στην 24η θέση στα φύλλα χρόνου μέχρι το τέλος των ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα