• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP ΕΔ1
Στην πρώτη θέση ο Marc Marquez
Νέα 30/09/2022 - 08:05

Ο Marc Marquez είχε ένα γεμάτο δράση πρωινό στο OR Thailand Grand Prix, το οποίο τελείωσε με τον ίδιο να βρίσκεται στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά τις ΕΔ1 των MotoGP. Ο αναβάτης της Repsol Honda Team είχε μια πρόωρη πτώση όταν άνοιξε την γραμμή του στην τρίτη στροφή και το μπροστινό της RC213V υποχώρησε, αλλά ευτυχώς επέστρεψε. Ο Marquez αποφάσισε να σηκώσει την μοτοσυκλέτα του αντί να προσπαθήσει να στρίψει όταν άνοιξε πάλι την γραμμή του στην ίδια στροφή αργότερα στην περίοδο δοκιμών, πριν κάνει το 1:30.523 κατά τη φάση της επίθεσης στο χρόνο στο τέλος των ΕΔ1. Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, ο οποίος είχε επίσης ένα μεσαίο μπροστινό και μαλακό πίσω ελαστικό για την τελευταία του έξοδο, τερμάτισε δεύτερος με 1:30.555. Ο Jack Miller, που κέρδισε το GP της Ιαπωνίας, πήρε την τρίτη θέση με 1:30.588 με μαλακό λάστιχο μπροστά και πίσω.


Μόλις 0,118 δευτερόλεπτα κάλυψαν την πρώτη πεντάδα που ολοκληρώθηκε από τους Luca Marini και Alex Rins, με τον Francesco Bagnaia να παίρνει την έκτη θέση με 1:30.746. Ο Pecco, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει έδαφος σε σχέση με τον Fabio Quartararo μετά την πτώση στο Motegi, ήταν μόλις 13ος πριν κάνει τον προαναφερθέν χρόνο με την καρό σημαία να κυματίζει, και αυτό θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά κρίσιμο δεδομένου του κινδύνου βροχής σε μεταγενέστερες περιόδους δοκιμών. Επίσης, στις ΚΑΤ2, προς το παρόν, είναι ο Miguel Oliveira – ο οποίος είχε μια πτώση στην 12η στροφή – ο Franco Morbidelli, ο Enea Bastianini και ο Jorge Martin.

O Johann Zarco ωθήθηκε πίσω στη 12η θέση μέχρι το τέλος των ΕΔ1, αλλά η πιο αξιοσημείωτη απουσία από την πρώτη δεκάδα είναι ο Aleix Espargaro. Ο Ισπανός της Aprilia μπόρεσε να φτάσει μόλις στη 16η θέση, μία θέση μπροστά από τον ομόσταυλό του, Maverick Viñales, με χρόνο 1:31.087.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί