• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Razlan Razali: Αν ο Darryn είχε συμβόλαιο με εμάς θα τον κρατoύσαμε
Νέα 05/12/2022 - 16:24

Ο Darryn Binder ανέβηκε κατευθείαν από την Moto3 στα MotoGP για το 2022 με τη νέα δορυφορική ομάδα RNF Yamaha. H RNF- μέχρι πέρυσι Petronas SRT - που δεν θα συνεχίζει με την Yamaha για το 2023 που θα γίνει η πρώτη δορυφορική ομάδα της Aprilia το επόμενο έτος.

Ο Binder, ο οποίος ήταν 24ος από τους 26 αναβάτες που πήραν βαθμούς το 2022, συγκεντρώνοντας 12 στην ενός έτους M1 του, είχε θεωρηθεί ως "στοίχημα" από την RNF, ένα στοίχημα που ήλπιζαν να εξελιχθεί κατά το δεύτερο έτος.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Razlan Razali, ισχυρίζεται ότι ο Binder έχασε τη θέση του για το 2023 με την ομάδα να υπογράφει με τους Raul Fernandez και Miguel Oliveira, επειδή είχε συμβόλαιο άμεσα με την Yamaha.

"Η προώθηση του Darryn στα MotoGP ήταν ένα στοίχημα, ένας κίνδυνος τόσο για εμάς όσο και για αυτόν", δήλωσε ο Razali. "Αλλά το πλάνο ήταν μακροπρόθεσμο. Δεν περιμέναμε αό αυτόν να έρθει φέτος και να γίνει Fabio [Quartararo] - ούτε καν κοντά, αυτό είναι αδύνατο".

"Αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είχε αυτό που χρειάζεται. Και σε κάποιο βαθμό έδειξε ότι είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP και εξακολουθούσε να μαθαίνει. Αλλά δεν μπορείς να κάνετε πολλά σε ένα χρόνο, οπότε το σχέδιο ήταν να συνεχίσουμ με την Yamaha για πολλά χρόνια και να συνεχίσει μαζί μας.

"Δυστυχώς, είχε συμβόλαιο με την Yamaha. Αν είχε συμβόλαιο μαζί μας και περνούσαμε στην Aprilia, θα είχαμε τιμήσει αυτή τη συμφωνία. Αλλά, δυστυχώς, η κατάσταση με την Yamaha δεν συνέχισε και ο Darryn είναι θύμα σε αυτό".

"Αλλά αυτό που έχει κάνει είναι πραγματικά καλό, τι μπορείτε να περιμένετε από αυτόν αφού ήρθε από την Moto3;".

Ο Razali λέει ότι ο Binder δεν πήρε καμία "πραγματική ανάπτυξη" στην Yamaha του του 2021, αλλά πιστεύει ότι "για έναν rookie [η μοτοσυκλέτα] ήταν αρκετά καλή".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Χάσαμε ένα χρονικό περιθώριο χωρίς νέα μέρη

« Προηγούμενο άρθρο

Στην ΚΤΜ παραδέχονται ότι βιάστηκαν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα