• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απεβίωσε ο Laurent Fellon
Πρώην μάνατζερ του Johann Zarco και πατέρας του Lorenzo Fellon
Νέα 07/12/2022 - 19:07

Ο Laurent Fellon, πρώην μάνατζερ του αναβάτη των MotoGP, Johann Zarco, και πατέρας του αναβάτη της Moto3, Lorenzo Fellon, απεβίωσε.

Τα θλιβερά νέα μετέδωσε ο Lorenzo, ο οποίος ανέβασε στο Instagram:

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του πατέρα μου. Εδώ και αρκετούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη που νιώθω αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι είναι πάντα μαζί μου. Σε αγαπώ μπαμπά, θα συνεχίσω να παλεύω για σένα και για εμάς".

 

Ο Laurent, 61 ετών, ήταν περισσότερο γνωστός ως μάνατζερ και μέντορας του Johann Zarco κατά την εξέλιξη του από νικητή αγώνα Moto3 σε δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Moto2 και, από το 2017, αναβάτη στα MotoGP.


Ενώ ο Zarco και ο Fellon αργότερα πήραν χωριστούς δρόμους, ο 32χρονος αναβάτης της Pramac Ducati απέτισε ειλικρινή φόρο τιμής στον άνθρωπο που «με έκανε πολεμιστή».

"Αντίο φίλε μου, πατέρα της μοτοσυκλέτας, το πάθος σου σε αυτόν τον τομέα ήταν απεριόριστο. Οι κραδασμοί ενός κινητήρα σε διαπερνούσαν πάντα, οι επιθυμίες σου να μεταδώσεις αυτό το πάθος ήταν επίσης μεγάλες. Ένωσες τον κόσμο μαζί σου για να πετύχεις εξαιρετικούς στόχους . Λοιπόν δίπλα σου με έκανες πολεμιστή και αυτό είναι για μια ζωή! Ευχαριστώ".

Ο Lorenzo Fellon, 18 ετών, θα αγωνιστεί για την ομάδα CIP Green Power στην Moto3 την επόμενη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha, δορυφορική ομάδα, Viegas, VR46

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ezpeleta απαντά για την μορφή του νέου ημερολογίου

Χορηγοί