• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ορίστηκε ημερομηνία για την παρουσίαση της Repsol Honda
O Joan Mir προπονείται με CRB1000 RR Fireblade στη Valencia
Νέα 31/01/2023 - 17:25

Η παρουσίαση της Repsol Honda, η οποία θα γίνει μετά την εναρκτήρια δοκιμή της χρονιάς στη Sepang από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο «Campus Repsol» στη Μαδρίτη της Ισπανίας, στις 22 Φεβρουαρίου.

Η Repsol ξεκίνησε τη συνεργασία της ως χορηγός με την εργοστασιακή ομάδα της Honda το 1995. Τα γνωστά πλέον χρώματα έχουν φτάσει στην κορυφή του κόσμου 15 φορές από τότε, χάρη στους Mick Doohan (4), Alex Criville (1), Valentino Rossi (2), Nicky Hayden (1), Casey Stoner (1) και Marc Marquez (6).

Αλλά οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν απότομα με τον τραυματισμό του Marc Marquez στο χέρι στον εναρκτήριο γύρο του 2020. Η Repsol Honda βρέθηκε χωρίς νίκη στις δύο από τις τρεις σεζόν έκτοτε, με τον Marquez να είναι ο μόνος που ταρακούνησε λίγο τα πράγματα, με τις 3 νίκες του το 2021.

Ευτυχώς για τον Marquez και την Repsol Honda, ο πόνος που βασάνιζε τον Ισπανό τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει ανακουφιστεί σημαντικά μετά την περσινή εγχείρηση.

Έτσι, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στην νέα RC213V που θα παραδοθεί, με τον πρώην τεχνικό προϊστάμενο της Suzuki, Ken Kawauchi, να βρίσκεται πλέον και αυτός στο δυναμικό του ιαπωνικού γίγαντα.

Ο Joan Mir εντάσσεται στην ομάδα, στη θέση του Pol Espargaro και θα επιδιώξει να γίνει ο πρώτος αναβάτης εκτός του Marquez που θα κερδίσει με μια Repsol Honda μετά τον Dani Pedrosa το 2017.


Πριν από τη συνέχιση της προσαρμογής του στην RC213V MotoGP της Honda στην δοκιμή της Sepang, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, βρέθηκε στην πίστα της Valencia με μια CBR 1000 RR Fireblade, για να εντείνει την προπόνησή του.

Ο Mir ξεκίνησε την περιπέτειά του στη Honda στη μονοήμερη Επίσημη Δοκιμή της Valencia τον Νοέμβριο του 2022 και καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της σεζόν, ο Mir κατευθύνθηκε πίσω στο γνωστό έδαφος της Valencia για να κάνει μερικούς σημαντικούς γύρους με την superbike μοτοσυκλέτα της Honda.

Οι επερχόμενες δοκιμές της Sepang είναι ένα κρίσιμο τριήμερο για κάθε αναβάτη και ομάδα – αλλά ειδικά για τη Honda, που έμεινε απογοητευμένη μετά το τεστ της Valencia. Πολλά βλέμματα θα στραφούν στην πρόοδο του Mir κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών πριν πρέπει να περιμένουμε άλλον έναν μήνα για να δούμε την κορυφαία κατηγορία και πάλι στην πίστα στο Επίσημο Test του Portimao τον Μάρτιο.

Επόμενο άρθρο »

Beirer: Acosta; Guevara;

« Προηγούμενο άρθρο

Razgatlioglu: Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που έγινε τον χειμώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα