• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Η σχέση μου με τον Pecco είναι μια χαρά
Ίσως απλά θέλουν να δουν κόντρα μεταξύ δύο Ιταλών
Νέα 04/02/2023 - 11:41

Ο Enea Bastianini είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρώτη του σεζόν ως εργοστασιακός αναβάτης στα MotoGP. Όντας ήδη δυνατός στο ντεμπούτο του το 2021, ανέβασε πάρα πολύ την απόδοσή του το 2022 και τώρα θα πρέπει να κάνει αυτό το τελευταίο ποιοτικό άλμα στο γκαράζ της εργοστασιακής Ducati, το οποίο μοιράζεται με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia. Δεν είναι το πιο εύκολο σενάριο για έναν αναβάτη, αλλά ο Enea έχει σίγουρα αποδείξει ότι έχει αρκετά σταθερά νεύρα ώστε να αντέξει την πίεση και είναι έτοιμος να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στο Πρωτάθλημα.

Σε κάθε δήλωση που κάποιος προσπάθησε να φέρει στο παιχνίδι τον υποτιθέμενο ισχυρό ανταγωνισμό του με τον Pecco, προσπαθώντας να ανάψει τις φλόγες μιας διαμάχης που, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει, ο Bastianini "έσβησε" τις φωτιές. Και οι δύο νεαροί Ιταλοί αναβάτες, ο Bagnaia και ο Bastianini, μοιράζονται πιθανώς πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε απ' έξω και, πάνω απ 'όλα, μοιράζονται μια μεγάλη ευφυΐα. Είναι ανταγωνιστικοί, αναμφίβολα, και το να νικάει κανείς τον ομόσταυλό του, είναι ο πρώτος και κύριος στόχος κάθε αναβάτη στα paddock σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ο αγώνας θα είναι ενδιαφέρον, αλλά, αυτή τη στιγμή, η ιδέα να συγκρίνουμε την σχέση τους και τον ανταγωνισμό τους με την κατάσταση των Rossi και Biaggi δεν είναι ρεαλιστική, για να είμαστε ξεκάθαροι.

Και οι δύο είναι, ωστόσο, αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουν ότι ένας από τους αντιπάλους που θα πρέπει να προσέξουν το 2023 θα είναι ο Marc Marquez, ο οποίος φαίνεται ότι είναι 100% σε φόρμα και περιμένει να μάθει τι έχει κάνει η Honda για την μοτοσυκλέτα στο χειμερινό διάλειμμα. Ο Bastianini ανέφερε την άποψή του για αυτό το θέμα στους συναδέλφους μας στη Marca.

"Νομίζω ότι ο Marc Marquez ξέρει ότι ήταν το νούμερο ένα", εξήγησε ο Enea. "Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Τα αποτελέσματα λένε ότι ο Pecco είναι πλέον νούμερο ένα. Αυτό θα το δούμε. Νομίζω ότι ο Marc θα είναι σε εξαιρετική φόρμα και θα είναι διεκδικητής του τίτλου. Είναι σωματικά δυνατός τώρα. Ε, μια χαρά".

Ο Bastianini εξήγησε επίσης γιατί πιστεύει ότι με κάθε κόστος προσπαθεί να δημιουργηθεί μια κόντρα με τον Bagnaia.


"Ούτε εμείς το καταλαβαίνουμε, αλλά έτσι είναι. Ίσως γιατί δεν έχει υπάρξει μονομαχία μεταξύ Ιταλών εδώ και πολύ καιρό, κάτι που θα ήθελαν όλοι. Φυσικά, θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο με τον Pecco. Θα ήταν απίστευτο, αλλά όλα πάνε καλά μεταξύ μας. Όλα είναι υπερβολικά (τα δημοσιεύματα - χαρακτηριστικά, μια δήλωση του Bastianini ότι στα δοκιμαστικά θα δουλέψουν μαζί με τον Pecco, αλλά μετά θα επικεντρωθούν στο να πάρουν βαθμούς για τους εαυτούς τους στο Πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στον Τύπο με τίτλους όπως "Σύμμαχοι οι Bagnaia και Bastianini...αλλά μόνο στις δοκιμές"). Τα όρια της πραγματικότητας έχουν ξεπεραστεί. Αλλά από την άλλη, στη ζωή, ποτέ δεν ξέρεις. Προς το παρόν, πάντα είχα καλή σχέση με τον Pecco. Δεν νομίζω ότι η σχέση μας θα αλλάξει επειδή είμαστε ομόσταυλοι".

Ο Enea είναι επίσης πεπεισμένος ότι άλλοι Ιταλοί θα μπορούσαν να καταλήξουν στην κορυφή το 2023.


"Είμαι σίγουρος ότι ένας άλλος Ιταλός θα εμφανιστεί το 2023. Νομίζω ότι ο Bezzecchi και ο Di Giannantonio έχουν τη δυνατότητα να είναι στην κορυφή. Θα το ήθελα γιατί όσους περισσότερους Ιταλούς αναβάτες έχουμε μπροστά μας, τόσο πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για όλους".

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Στόχος μου να αγωνίζομαι συνέχεια για την κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Μια cafe racer BMW R 18

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα