• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Στόχος μου να αγωνίζομαι συνέχεια για την κορυφή
Χωρίς σκαμπανεβάσματα
Νέα 04/02/2023 - 16:43

Ο Johann Zarco μπαίνει στην έβδομη σεζόν του στα MotoGP και εξακολουθεί να αναζητά την παρθενική του νίκη. Η ανησυχία του, και ίσως η ανησυχία εντός της Ducati, είναι ότι δεν θα το πετύχει ποτέ.

Τώρα, σε ηλικία 32 ετών, ο αναβάτης της Pramac Racing καταλαβαίνει ότι είναι τώρα ή ποτέ - αν και αστειέυτηκε για αυτό στην παρουσίαση της ομάδας: "Τώρα, με όλο αυτό το λευκό (πάνω στη μοτοσυκλέτα και στη φόρμα), θα είναι πιο δύσκολο το καθάρισμα μετά από μια πτώση!".

Ο Zarco βρέθηκε στο βάθρο τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν, μια αξιοσέβαστη επίδοση, αλλά αυτό σηματοδότησε και μια μικρή πτώση στην απόδοση.

"Πρέπει να έχω συνέπεια", παραδέχεται. "Εξακολουθώ να κάνω πάρα πολλά λάθη. Το 2021 πήγα καλύτερα από το 2022. Με βαραίνει να μην έχω κερδίσει στα MotoGP, αυτή η νίκη πρέπει να έρθει".

"Πέρυσι έλειπε το συναίσθημα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά εγώ ήμουν αυτός που δεν το έβρισκα".

"Η νίκη ή η ήττα σε αυτό το επίπεδο μπορεί να εξαρτηθεί από πολύ μικρούς παράγοντες. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω τουλάχιστον μία νίκη το 2023, αλλά είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι στόχος μου είναι να μπορώ να παλεύω για την κορυφή καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, χωρίς σκαμπανεβάματα".


Ο Zarco και ο Jorge Martin θα έχουν τις Desmocedici τελευταίων προδιαγραφών και, μετά από τρεις νέους Πρωταθλητές τις τελευταίες τρεις σεζόν, έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι.

"Ο Marc Marquez εξακολουθεί να προπονείται και, αφού υπέφερε τόσο πολύ με αυτό το χέρι, νομίζω ότι κατάφερε επιτέλους να βρει μια φυσική κατάσταση που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ισότιμα ​​με τους άλλους", προέβλεψε ο Zarco. "Ο Marc είναι πραγματικός μαχητής και θέλει να είναι μπροστά. Όπως επίσης θα υπάρχει και ο Fabio Quartararo. Ο Fabio, όλοι γνωρίζουμε, πέρυσι είχε μια καλή σεζόν αλλά είχε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα".


"Έπειτα υπάρχουν όλοι οι αναβάτες της Ducati, με Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά και όλοι οι αναβάτες της Aprilia. Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο δύσκολο γιατί τώρα το επίπεδο είναι τόσο υψηλό και οι διαφορές τόσο ελάχιστες που σχεδόν όλοι θα μπορούσαν να μπουν στα φαβορί. Ο Jorge Martin κι εγώ θα έχουμε επίσης μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και έχουμε την ίδια θέληση και τις ίδιες δυνατότητες με όλους τους άλλους".

Επόμενο άρθρο »

Sepang Shakedown: 1η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Η σχέση μου με τον Pecco είναι μια χαρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα