• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Μπορούν να παλεύουν για την πρώτη 5αδα σε κάθε αγώνα"
Ο Bagnaia για το δίδυμο της Mooney VR46
Νέα 20/02/2023 - 17:01

Ο Francesco Bagnaia αντιμετώπισε έναν από τους πιο σκληρούς ανταγωνισμούς για το πρώτο του πρωτάθλημα MotoGP μέσα από την οικογένεια της Ducati, από τον Enea Bastianini.

Τώρα παρακολουθεί προσεκτικά εάν ο Marco Bezecchi ή ο Luca Marini θα μπορούσαν να του προκαλέσουν παρόμοιους πονοκεφάλους φέτος.

Ακόμη και μετά την εξασφάλιση της προαγωγής του από την Gresini Racing στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ο Bastianini ήταν πρόθυμος να παλέψει με νύχια και με δόντια για νίκες σε αγώνες με τον μελλοντικό ομόσταυλό του, Bagnaia, πέρυσι.


Τώρα βρίσκονται και στις δύο πλευρές του ίδιου γκαράζ, αλλά το δίδυμο της Mooney VR46 που θα χρησιμοποιήσει τις μοτοσυκλέτες Desmosedici του 2022 είναι στο στόχαστρο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

"Σίγουρα, είναι πολύ ανταγωνιστικοί", είπε ο Bagnaia μετά το τεστ της Sepang, όπου ο Bezzecchi ήταν ο ταχύτερος την Παρασκευή, και μετά ο Marini έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου την Κυριακή.

"Έχουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα της περασμένης χρονιάς. Θα είναι δύσκολα - όπως πέρυσι με τον Enea. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να παλέψουν για μια πρώτη πεντάδα σε κάθε αγώνα".

"Πρέπει απλώς να είμαστε καλύτεροι. Λαμβάνοντας υπόψη τη βελτίωση (στο τεστ), η νέα μοτοσυκλέτα έχει μεγάλες δυνατότητες με την τελική ταχύτητα. Είμαι πιο περήφανος για τη δουλειά μας παρά για τη δεύτερη θέση (την Κυριακή στη Sepang). Αυτό είναι πολύ καλό σε μια δοκιμή, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά πράγματα που δοκιμάσαμε".

Επόμενο άρθρο »

Αγώνες Sprint: Όσα χρειάζεται να ξέρετε

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Phillip Island Test: 1η Μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα