• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ1
O Diogo Moreira ξεκινά τη χρονιά με το δεξί
Νέα 24/03/2023 - 13:01

Το Grande Prémio TISSOT de Portugal άνοιξε τη σεζόν και ήταν οι αναβάτες της Moto3 που μπήκαν πρώτοι στο λούνα παρκ του Portimao. Ο Diogo Moreira βρέθηκε στην κορυφή της πρώτης περιόδου δοκιμών της χρονιάς για τη Moto3 με 1:48.006. Πίσω του (+0,299) βρέθηκε ο Daniel Holgado, ενώ την τριάδα έκλεισε ο rookie, David Alonso, σε μια εκπληκτική πρώτη εμφάνιση.

Ο Holgado ήταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου δοκιμών, αλλά οι τελευταίες επιθέσεις του Moreira τον έφεραν στην 1η θέση. Ο Deniz Öncü είχε επίσης μια δυνατή εκκίνηση στη σεζόν ολοκληρώνοντας τις ΕΔ1 στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Xavier Artigas.


Έκτος ήταν άλλος ένας rookie, o Jose Antonio Rueda, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Joel Kelso, η νέα μεταγραφή της CFMOTO. Την δεκάδα έκλεισαν οι Stefano Nepa, Riccardo Rossi και Ryusei Yamanaka.

Οι αναβάτες της Moto3 κατάφεραν να κρατηθούν εκτός των αμμοπαγίδων καθόλη τη διάρκεια των ΕΔ1, αλλά καθώς έφτασε η ώρα της κρίσιμης επίθεσης στα τελευταία στάδια είχαμε 3 συνεχόμενες πτώσεις. Ο Riccardo Rossi ήταν ο πρώτος αναβάτης που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ακολουθούμενος από τον Fillipo Farioli και τον Matteo Bertelle.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα