• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ1
O Jake Dixon στην κορυφή
Νέα 24/03/2023 - 13:20

Ο Jake Dixon ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν της Moto2, φτάνοντας στην κορυφή των ΕΔ1 στο Portimao. Τον Βρετανό ακολούθησαν στενά οι Ισπανοί Pedro Acosta και Manuel Gonzalez, που θέλουν να εντυπωσιάσουν στη δεύτερη σεζόν τους στην κατηγορία. Ο Tony Arbolino και ο Fermin Aldeguer ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.


Πίσω τους, βρέθηκε ο πολύ έμπειρος Sam Lowes, ενώ την έβδομη θέση κατέκτησε ο Celestino Vietti. Την δεκάδα έκλεισαν οι Aron Canet, Αlonso Lopez και Filip Salac.


Ο Dixon είχε μια μικρή πτώση με 22 λεπτά να απομένουν, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό και ο Βρετανός επέστρεψε αμέσως στην πίστα. Ο Dixon δεν ήταν ο μόνος που πίεσε στο όριο, καθώς ο Pedro Acosta είχε μια μεγάλη στιγμή στα πρώτα στάδια των δοκιμών, αναγκάζοντάς τον να βγει εκτός πίστας αλλά ο νεαρός Ισπανός κατάφερε να παραμείνει στη μοτοσυκλέτα του.

Με λίγο λιγότερο από 20 λεπτά να απομένουν, μια ελαφριά βροχή ανάγκασε τους αναβάτες να επιστρέψουν στα pits. Ωστόσο, η βροχή δεν κράτησε πολύ, με τους αναβάτες να βγαίνουν στην πίστα για τα τελευταία λεπτά, αλλά με ελάχιστους να κάνουν βελτιώσεις (ένας από αυτούς ήταν ο Canet). 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα