• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Fabrizio θέλει να επαναλάβει στο Miller την επιτυχία του Kyalami
Δεν ξέρω γιατί αλλά η πίστα που δίνει την εντύπωση οτι μου ταιριάζει 'γάντι'
Νέα 27/05/2010 - 15:23

O Michel Fabrizio θα ‘κτίσει’ στη νίκη του στο Kyalami.

H νίκη του Ιταλού στο ένα σκέλος του αγώνα της Νοτίου Αφρικής, τον τοποθέτησε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και τώρα βρίσκεται μόλις έντεκα βαθμούς πίσω από τον team mate του, στην ομάδα της Xerox Ducati, Noriyuki Haga.

 

“ Ανυπομονώ για ένα καλό Σαββατοκύριακο στον επόμενο αγώνα στο Miller, αφού και η πίστα μου αρέσει, αλλά και ο κόσμος της Αμερικής ,θα ήθελα να επιστρέψω στο βάθρο εκεί και μάλιστα στο ψηλότερο σκαλί του αυτήν τη φορά.”

 

“Δεν ξέρω γιατί, αλλά η πίστα μου δίνει την εντύπωση ότι ταιριάζει ‘γάντι’ στον τρόπο που οδηγώ και πραγματικά ανυπομονώ να γυρίσω εκεί ξανά. Βρίσκομαι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με αρκετούς βαθμούς και ελπίζω να φανώ άξιος να φθάσω τους αναβάτες που βρίσκονται μπροστά μου.”

 

O άλλος αναβάτης της ομάδας της Xerox Ducati, o Haga, δεν έχει τερματίσει ποτέ πάνω από την έκτη θέση στο σιρκουί του Miller και στόχος του είναι να προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Leon Haslam, και να τι λέει:

 

“ Είχα κάποιες κακές στιγμές στο Salt Lake, δεν μπορώ να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Δυο χρόνια πριν έσπασα τον αυχένα μου και τον χτύπησα ξανά την προηγούμενη χρονιά, πονάει ακόμα η πλάτη μου κι αυτό κάνει τους αγώνες πιο δύσκολους. Ευελπιστώ να κάνουμε το καλύτερο στο Miller φέτος καθώς είναι αναγκαίο αυτήν τη στιγμή να καλύψουμε το χαμένο έδαφος."

Επόμενο άρθρο »

Τι λέει ο Rossi για τον Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Midac-Pramac Racing: Συνεχίζουν την συνεργασία τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα