• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι λέει ο Rossi για τον Spies
"Tο μεγαλύτερο πρόβλημα (στα MotoGP) είναι να καταλάβεις τα ελαστικά της Bridgestone"
Νέα 27/05/2010 - 16:10

Ο πολλά υποσχόμενος Ben Spies τα πήγε πολύ καλά στο Qatar ωστόσο πτώσεις τον έφεραν στη θέση του θεατή τόσο στη Jerez όσο και το Le Mans. Αναμφισβήτητα ο Αμερικάνος αναβάτης αποτελεί ένα ξεχωριστό ταλέντο ωστόσο στην πρώτη του σεζόν στα MotoGP έχει πολλά νέα πράγματα να αντιμετωπίσει κι αυτό επισήμανε πρόσφατα κι ο Valentino Rossi

 

“Νομίζω ότι φέτος θα είναι δύσκολη η δουλειά για τον Spies” δήλωσε ο πολυπρωταθλητής Rossi. “Θα πρέπει να μάθει την μοτοσυκλέτα του MotoGP και τα ελαστικά της Bridgestone ένα στοιχείο που πολλές φορές το ξεχνάμε αλλά είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των οδηγών που έρχονται από τα Superbike. Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς από αναβάτες των Superbike να είναι πολύ γρήγοροι στις πίστες που γνωρίζουν αλλά να τα πηγαίνουν χάλια στις άγνωστες –γι’αυτούς- πίστες. Πιστεύω ότι ο Ben πρέπει να ενεργήσει έξυπνα, να μάθει τις πίστες και να δουλέψει για το μέλλον του στα MotoGP.” 

 

Ο Rossi εστίασε περισσότερο τις δηλώσεις του όσων αφορά τις επιδόσεις του Spies στο πως θα προσαρμοστεί στα ελαστικά της Bridgestone. “Η μεγαλύτερη διαφορά που αντιμετωπίζει κανείς από τα Superbike στα MotoGP είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα και τα ελαστικά της Bridgestone. Mία Superbike είναι πιο φαρδιά, πιο δύστροπη και είναι πιο «βρώμικη» στην οδήγησή της. Ωστόσο για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα (στα MotoGP) είναι να καταλάβεις τα ελαστικά της Bridgestone και πόσο διαφορετικά είναι από τα Pirelli των Superbike. Αν μου δώσει κανείς μία Superbike με ελαστικά Bridgestone δεν θα μου προξενήσει τόσο μεγάλη διαφορά στην οδήγηση.”

Επόμενο άρθρο »

Colin Edwards: Νεοι κανονισμοί και καινούργια ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

O Fabrizio θέλει να επαναλάβει στο Miller την επιτυχία του Kyalami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα