• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Colin Edwards: Νεοι κανονισμοί και καινούργια ηλεκτρονικά
Σκέφτομαι οτι έχουμε προκαλέσει περισσότερα ζητήματα απ ότι χρειαζόταν με τις ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά
Νέα 27/05/2010 - 00:33

O 38χρονος Colin Edwards από το Τέξας, παγκόσμιος πρωταθλητής SBK οδηγός της δορυφορικής ομάδας της Yamaha, Tech3 μιλάει για τους νέους κανονισμούς που επιτρέπουν μόνον έξι κινητήρες για τους 18 αγώνες των MotoGP, για κάθε αναβάτη, για τον επόμενο αγώνα στο Mugello της Ιταλίας, αλλά και για τα ηλεκτρονικά της Yamaha M1.

 

“Πάντα προσπαθούμε να προφυλάξουμε για όσο περισσότερα μίλια είναι δυνατόν όλους τους κινητήρες μας. Οι κινητήρες έχουν κατασκευαστεί με αυξημένη πλέον αξιοπιστία και είναι ταχύτεροι, νομίζω λοιπόν ότι όλα είναι καλά. Θα με στεναχωρούσε αν χάναμε κάτι από την ισχύ.”

 

“Δεν γνωρίζω αν θέλει η δεν θέλει να πει κάτι η Yamaha, αλλά είναι προφανές ότι δουλεύουν διαρκώς, προσπαθώντας να φτιάξουν τα ηλεκτρονικά καλύτερα. Έχουμε καλές ρυθμίσεις και γνωρίζουμε πως λειτουργούν ,αλλά πάντα προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε και σκέφτομαι ότι έχουμε προκαλέσει περισσότερα ζητήματα από όσα έπρεπε πριν αρχίσουμε να δουλεύουμε με το καινούργιο μας υλικό των ηλεκτρονικών”.

 

“ Στην Ιταλία πέρυσι, στο Mugello είχαμε έναν καλό αγώνα, ξεκινήσαμε δωδέκατοι και τερματίσαμε έκτοι. Αν είναι εντελώς στεγνός ο αγώνας φέτος θα είναι πολύ καλά. Δεν έχω ανέβει ποτέ στο βάθρο στο Mugello, έτσι αν γίνει φέτοςθα είναι φανταστικό.”

Επόμενο άρθρο »

Τώρα το motograndprix.gr κοντά και στους Ελληνικούς Αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Τι λέει ο Rossi για τον Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα