• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα συμμετάσχει ο Dani Pedrosa στον αγώνα του Misano
Νέα 19/06/2023 - 14:37

Η ομάδα Red Bull KTM Factory Racing θα καλωσορίσει ξανά τον Dani Pedrosa στην πίστα. 


Ο θρύλος του MotoGP, μετά τη δημοφιλή εμφάνισή του wildcard και την 7η θέση στη Jerez νωρίτερα αυτή τη σεζόν, α συνεχίσει με έναν ακόμη αγώνα που θα λάβει χώρα στο Gran Premio Red Bull di San Marino e della Riviera di Rimini από 8-10 Σεπτεμβρίου.

Ο 37χρονος δοκιμαστής αναβάτης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc και των 250cc, έδειξε την κλάση του και τη διαρκή ανταγωνιστικότητά του κάνοντας τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 της Jerez στα τέλη Απριλίου. Στη συνέχεια ο Pedrosa έφτασε στην πολύ αξιόλογη 7η θέση στον αγώνα των 24 γύρων.

Ο Ισπανός θα συμμετάσχει μαζί με τους Brad Binder και Jack Miller στο Misano World Circuit – Marco Simoncelli για το δωδέκατο Grand Prix της σεζόν αυτό το φθινόπωρο. Η συμμετοχή του θα αντιπροσωπεύει την τρίτη του αγωνιστική έξοδο με την RC16 από την αποχώρησή του στα τέλη του 2018. Εκτός από την 7η θέση του στη Jerez, ο Pedrosa είχε καταλάβει επίσης τη 10η θέση στο Grand Prix της Στυρίας 2021 στο Red Bull Ring στην Αυστρία.

Το Σαββατοκύριακο του Dani στο Misano θα ακολουθήσει το δεύτερο και τελευταίο επίσημο τεστ κατά τη διάρκεια της σεζόν, στην ίδια πίστα τη Δευτέρα. Στο παρελθόν ο Dani έχει πανηγυρίσει τέσσερα βάθρα και δύο νίκες στο San Marino.

Επόμενο άρθρο »

Ciabbati: O Martin θα μείνει στην Pramac για το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Στον Marquez αξίζουν συγχαρητήρια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα