• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Herrera με διπλή νίκη στο Misano, η Sanchez στη 2η θέση
Αγώνες 16/06/2024 - 16:56

Ένας ακόμα Αγώνας, με άλλη μια διαφορά μεταξύ των δύο κορυφαίων με λιγότερο από ένα δέκατο καθώς η Maria Herrera και η Sara Sanchez αγωνίστηκαν μέχρι τη σημαία τερματισμού στον 2ο Αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών FIM

 

Ήταν άλλος ένας Αγώνας μέχρι τον τερματισμό στο Misano World Circuit "Marco Simoncelli", με τη Maria Herrera (Klint Forward Factory Team) να εξασφαλίζει τη δεύτερη νίκη της το Σαββατοκύριακο αφού προσπέρασε τη Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing) στην τελευταία στροφή στον τελευταίο γύρο.

HERRERA ΚΑΙ CARRASCO ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ: Άλλος ένας σκληρός Αγώνας στην Ιταλία

Τόσο η Herrera όσο και η Carrasco είχαν καταπληκτικές εκκινήσεις καθώς τα φώτα έσβησαν, περνώντας δίπλα-δίπλα στις δύο πρώτες στροφές πριν η Carrasco βγει μπροστά. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ, με το #6 να ανταποκρίνεται σχεδόν αμέσως. Η κύρια πρώτη σειρά αποτελούνταν από τέσσερις αναβάτριες – Herrera, Carrasco, Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) και Beatriz Neila (Ampito / Pata Prometeon Yamaha) – με τη στροφή 10 και την Curvone στη συνέχεια να είναι οι προτιμώμενες για να γίνουν προσπεράσεις.

Στον 5ο γύρο, η Carrasco χρησιμοποίησε το slipstream για να περάσει, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και προσπάθησε ξανά στον 6ο γύρο πριν η Herrera απαντήσει στην Curvone. Έναν γύρο αργότερα και η Carrasco ήταν μπροστά στην στροφή 14, πριν η αντίπαλός της προσπαθήσει να ανταποκριθεί στο φρενάρισμα. Η Carrasco είχε την εξωτερική και απλώς κράτησε την 1η θέση στο τελευταίο τμήμα της πίστας.

ΕΠΙΚΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ: Herrera εναντίον Sanchez για τη νίκη

Με την πρώτη ομάδα να αγωνίζεται σκληρά, η Sanchez κοίταξε να επωφεληθεί και πέτυχε μια εξαιρετική πορεία από τη στροφή 10, χρησιμοποιώντας τις ιδανικές γραμμές στο έπακρο καθώς πέρασε τόσο την Herrera όσο και την Carrasco για να προηγηθεί για λίγο, αν και δεν μπόρεσε να κρατήσει την 1η θέση. Προχωρώντας στους τρεις τελευταίους γύρους, η Herrera ήταν μπροστά από την Sanchez ενώ η Neila ήταν στην πρώτη τριάδα πριν η Carrasco ξαναβρεθεί 3η στον 10ο γύρο. Οι #6 και #64 συνέχισαν να ανταλλάσσουν τους ταχύτερους γύρους μπροστά με τη διαφορά να σταθεροποιείται περίπου στα δύο δέκατα , αλλά ο τελευταίος γύρος ήταν μια διαφορετική ιστορία. Η Herrera πίεσε στην έξοδο της στροφής 10, αλλά η Sanchez έκανε slipstream και πέρασε μπροστά από την Herrera. Ωστόσο, παρέμεινε στην εξωτερική της στροφής 14, έριξε μια ματιά στο εσωτερικό της στροφής 15 πριν την περάσει η Herrera στη στροφή 16 για να διεκδικήσει τη νίκη. Υποβάθμισε την Sanchez στη 2η θέση, με την Carrasco να ολοκληρώνει το βάθρο μετά την μάχη της με τη συμπατριώτισσά της Neila, η οποία επέστρεψε στην 4η θέση.

5η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ PONZIANI: καλά αποτελέσματα για την Ιταλία

Ενώ αγωνίζονταν οι τέσσερις πρώτες, η τοπική ηρωίδα Roberta Ponziani (Yamaha Motoxracing WCR Team) πήρε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα καθώς τερμάτισε στην 5η θέση, μπροστά από την Isis Carreno (AD78 FIM Latinoamerica by Team GP3) στην 6η θέση, με την Χιλιανή αναβάτρια να δείχνει εξαιρετικές δυνατότητες για άλλη μια φορά καθώς επιστρέφει στο επίπεδο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η Γαλλίδα αναβάτρια Ornella Ongaro (Ομάδα Yamaha Motoxracing WCR) έφτασε στην 7η θέση και ήταν ενθουσιασμένη με αυτό, γιορτάζοντας το σαν νίκη.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΑΣ: τα αστέρια του WorldWCR

Η Ran Yochay (511 Terra&Vita Racing Team) τερμάτισε στην 8η θέση αφού έχασε την 7η από την Ornella με μόλις 0,006 δευτερόλεπτα, ενώ ήταν ένας Αγώνας στον οποίο συμμετείχε και η Pakita Ruiz (PS Racing Team 46+1), με τις τρεις αναβάτριες να τις χωρίζουν λιγότερο από δύο δέκατα. Η Chun Mei Liu (WT Racing Team Taiwan) που ήταν στην πρώτη δεκάδα, είχε μια πτώση από την 8η θέση στον τελευταίο γύρο με τη Lucy Michel (TSL-Racing) να τερματίζει στην πρώτη δεκάδα ως αποτέλεσμα.

 

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ: δύο ακόμη εγκαταλείψεις

Η Astrid Madrigal (ITALIKA Racing FIMLA) ήταν η πρώτη αναβάτρια που αποσύρθηκε από τον Αγώνα όταν έπεσε στη στροφή 6 περίπου στα μισά του Αγώνα, ενώ η Emily Bondi (YART Zelos Black Knights Team) έφερε τη μοτοσυκλέτα της Yamaha R7 στα pit και αποσύρθηκε. H Γαλλίδα αναβάτρια επιστρέφει σε πλήρη φυσική κατάσταση μετά από τραυματισμό που υπέστη στις Δοκιμές.

 

Οι έξι πρώτες από τον 2ο Αγώνα WorldWCR

 

1. Maria Herrera (Klint Forward Factory Team)

2. Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) +0.085s

3. Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) +1.305s

4. Beatriz Neila (Ampito/Pata Prometeon Yamaha) +1.352s

5. Roberta Ponziani (Yamaha Motoxracing WCR Team) +14.711s

6. Isis Carreno (AD78 FIM Latinoamerica από την ομάδα GP3) +25.014s

 

Ταχύτερος γύρος: Beatriz Neila (Ampito / Pata Prometeon Yamaha) 1'47.961s

 

Βαθμολογία πρωταθλήματος

1. Maria Herrera (Klint Forward Factory Team) 50 βαθμοί

2. Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team) 36

3. Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) 36

4. Beatriz Neila (Ampito / Pata Prometeon Yamaha) 24

5. Roberta Ponziani (Ομάδα Yamaha Motoxracing WCR) 24

6. Isis Carreno (AD78 FIM Latinoamerica από την ομάδα GP3) 20

 

 

Τα πλήρη αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα:

Επόμενο άρθρο »

Μαγικός ο Razgatlioglu, ολοκληρώνει τριπλή νίκη στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ: Ο υπέροχος Toprak 1ος στον Αγώνα Tissot Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα