• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom -2: Σε 2 μέρες θα δούμε τον Rossi
Σε τι κατάσταση θα είναι στην Sepang είναι το ?
Νέα 08/01/2011 - 14:29

Δύο ημέρες έμειναν για την έναρξη του «Wrooom», της μεγάλης γιορτής της ομάδας Marlboro-Ducati και της Scuderia Ferrari – Marlboro, όπου θα δούμε για πρώτη φορά τον Valentino Rossi στα κόκκινα χρώματα της νέας του ομάδας. Όμως πέρα από όλα όσα γίνουν στον Wrooom, για τα οποία θα ενημερώνεστε αποκλειστικά από εδώ, πέρα από την αναμενόμενη κόντρα στον πάγο μεταξύ Rossi-Alonso, μια κόντρα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητας σε όλον τον κόσμο, το μεγάλο ? παραμένει η κατάσταση του Valentino λίγες μέρες αργότερα, στο τεστ της Sepang στην Μαλαισία. 

Η πρόβλεψη σύμφωνα με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές του Rossi είναι ότι την 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στο 80% της φυσικής του κατάστασης. Έτσι αυτό θα τον εμποδίσει να γυμνάζεται όσο θέλει και βέβαια θα επηρεάσει – κατά πάσα πιθανότητα – τα αποτελέσματα του σημαντικού αυτού τεστ.

Ίσως βέβαια να είναι μόνο ψυχολογική αυτή η επιρροή, αφού μέσα στην ομάδα θα γίνει η σωστή ανάλυση των δεδομένων, με βάση και το γεγονός ότι ο Valentino δεν θα είναι στο 100%. Αυτό όμως με τη σειρά του επηρεάζει και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, η οποία πρέπει να βασίζεται στα όσα πει ο οδηγός όταν πιέζει στο όριο και πέρα από αυτό. Ο Rossi όμως στην Μαλαισία δεν θα πιέζει, λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει μια πτώση και μάλλον θα κοιτάξει να μάθει και να καταλάβει καλύτερα την Ducati GP11 και τις προοπτικές της.

Έτσι σύμφωνα και με έναν φίλο Ιταλό κορυφαίο δημοσιογράφο του χώρου, τον Paolo Scalera, ο Rossi θα έχει αντίπαλό τον …Rossi σε αυτό το τεστ, που θα πρέπει να ξεχάσει την περσινή του κυριαρχία στο αντίστοιχο τεστ και να μην επηρεαστεί από το ενδεχόμενο να μην σημειώσει καλούς χρόνους. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και τις απόψεις του ίδιου του Rossi πάνω στο θέμα!

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom -1: Mια μέρα απομένει για τη γιορτή με τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2011: ΕΔ6 Σταθερά ο Βασίλης Ορφανός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα