• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Βασιλιάς της Ισπανίας με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές
Ο Don Juan Carlos χαιρετά τους Ισπανούς Πρωταθλητές του 2010
Νέα 03/03/2011 - 15:34

Οι Jorge Lorenzo, Toni Elías και Marc Márquez, είναι οι 3 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2010 και είναι και οι 3 Ισπανοί. Την κυριαρχία αυτή θέλησε να τιμήσει ο Ισπανός Βασιλιάς και πέρα από τις βραβεύσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, τους κάλεσε χθες στο σπίτι του στο Παλάτι και μαζί κάποιους σημαντικούς αναβάτες της ιστορίας, όπως τον Ángel Nieto, που παραβρέθηκε στην συνάντηση. Μαζί και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της χώρας ο Jaime Lissavetzky, ο διευθυντής Αθλητισμού Albert Soler, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Joan Moreta, Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της Καταλονίας Ángel Viladoms και ο CEO της Dorna Carmelo Ezpeleta. 

 

Ο Βασιλιάς και ο Πρίγκιπας της Αστουρίας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία των οδηγών προς τους Τίτλους του 2010. Ο Don Juan Carlos πήγε στον Αγώνα της Aragón, ενώ ο Don Felipe παραβρέθηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Βαλένθια.

 

H είδηση παρουσιάζει ενδιαφέρον για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού στην Ισπανία, είναι η μοτοσυκλέτα. Σε μια χώρα που πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, σε μια χώρα που έχει Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Formula 1, που έχει τον Nadal στο Τένις, η μοτοσυκλέτα χαίρει τέτοιας εκτίμησης. Εδώ για να ασχοληθεί ποτέ κάποιος πολιτικός μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποια μίζα από πίσω. Μίζα εννοούμε για εκκίνηση... μην πάει πουθενά σε κακό το μυαλό σας!

 

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg: «Ο ανταγωνισμός μάς κάνει καλό»

« Προηγούμενο άρθρο

Gresini: «Είμαστε μια εργοστασιακή ομάδα!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα