• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι οδηγοί της Honda στην Red Bull Racing F1
Επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της
Νέα 09/06/2011 - 10:06

Η παρουσία των Casey Stoner και Andrea Dovizioso στην Βρετανία για το Grand Prix τούς έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούν το «στρατηγείο» της ομάδας Red Bull Racing F1, το οποίο βρίσκεται στο Milton Keynes.

Και οι δύο απόλαυσαν την ξενάγησή τους εκεί και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Formula 1.

 

Οι αναβάτες της Honda δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν και έμαθαν εκεί. Συγκεκριμένα ο Stoner τόνισε:

«Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Έμαθα πολλά για την τεχνολογία στη Formula 1 και πλέον όταν θα παρακολουθώ έναν αγώνα θα κατανοώ περισσότερα για το τι συμβαίνει εντός και εκτός πίστας, αλλά και το τι περνάνε οι πιλότοι της F1.

Ο χρόνος που πέρασα στον προσομοιωτή ήταν μοναδική εμπειρία επειδή είδα πόσο αργά μπορούν να φρενάρουν πριν τη στροφή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Red Bull γι’ αυτή την ευκαιρία.»

 

Ο Dovizioso είπε σχετικά:

«Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσοι πολλοί άνθρωποι δουλεύουν για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα λειτουργούν τέλεια σε ένα μονοθέσιο της F1. Στις μοτοσυκλέτες μπορείς να ρυθμίσεις πολλές παραμέτρους αλλά στη Formula 1 αυτή η διαδικασία μοιάζει ατέρμονη 

Ο προσομοιωτής ήταν μια δύσκολη εμπειρία, την περίμενα ευκολότερη. Όταν είδα τον χρόνο μου στους γύρους, απογοητεύτηκα! Το φρενάρισμα πριν την είσοδο της στροφής είναι περίεργο να το συνηθίσεις. Έκανα 15 γύρους αλλά ήταν δύσκολο να βελτιωθώ επειδή ήταν κάτι πέρα από τα όρια!»

Επόμενο άρθρο »

Oι MiniBikers στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Φόρμα-αερόσακος για τους αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα