• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bayliss οδήγησε την νέα Superbike Ducati 1200
Στις δοκιμές που έγιναν στο Mugello
Νέα 17/06/2011 - 16:29

Η ομάδα της Ducati ολοκλήρωσε τις δοκιμές της νέας Superbike 1200 στο Mugello, όπου εκτός από αυτή αξιολογήθηκαν και οι εκδόσεις της για τους αγώνες Superstock. Ως αναμενόμενο, ο Troy Bayliss ήταν αυτός που οδήγησε τις μοτοσυκλέτες και συνολικά κάλυψε περίπου 1,000 χιλιόμετρα στην πίστα.

 

Ο Ernesto Marinelli, επικεφαλής της ομάδας στα superbike, δήλωσε σχετικά:

«Ρυθμίσαμε την μοτοσυκλέτα έτσι ώστε να ταιριάζει στο στυλ οδήγησης του Troy και αυτός άρχισε αμέσως να δουλεύει με τον γνωστό του εντατικό τρόπο. Οι πρώτες εντυπώσεις του ήταν θετικές και αυτό είναι σημαντικό επειδή η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο εξέλιξής της.

Μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες εφαρμόσαμε αμέσως και πρέπει να πω ότι οι παρατηρήσεις του ήταν τέτοιες που δεν χρειάζεται να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα. Εξελίξαμε περισσότερο τον κινητήρα και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Σε ό,τι αφορά το πλαίσιο, κάναμε κάποιες ρυθμίσεις που τις αξιολόγησε ο Troy.»

 

Αναφορικά με το χρόνο που σημείωσε, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Φήμες αναφέρουν ότι σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:52.5 – ένας πολύ καλός χρόνος, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις ένα δευτερόλεπτο πάνω από τον χρόνο του 9ου του περσινού αγώνα του MotoGP ή για παράδειγμα λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο από τον περσινό χρόνο του Simoncelli – αλλά αυτό δεν το επιβεβαίωσε ο Marinelli. Όπως είπε:

«Οι χρονομετρημένοι γύροι είναι σημαντικοί ιδίως αν σκεφτούμε ότι είναι μόλις η τρίτη φορά που κάνουμε δοκιμές με την μοτοσυκλέτα. Όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα.»

 

Την 1200 είχε οδηγήσει και ο Danilo Petrucci πριν από τον αγώνα του WSBK στην Αμερική. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Marinelli δήλωσε:

«Οι δύο αναβάτες έχουν διαφορετική οδηγική εμπειρία, όμως και οι δύο έφυγαν από το Mugello ευχαριστημένοι και με θετικές εντυπώσεις.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK Aragon Κατατακτήριες: Και πάλι ο Melandri 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Video: H Bianca Balti επισκέπτεται την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα