• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Preziosi: «Δουλεύω με ελευθερία στην Ducati»
Δήλωσε ότι εξελίσσουν νέες ιδέες για την μοτοσυκλέτα
Νέα 12/09/2011 - 12:19

Eίναι δύσκολο να καταλάβουμε τι θα κάνουν στην Ducati από το επόμενο Grand Prix και έπειτα. Ο Valentino Rossi, μετά τον αγώνα στο Misano, υπενίχθηκε ότι τόσο αυτός όσο και η ομάδα του θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα. Εκτός αυτού, είναι αλήθεια ότι έπειτα από το συγκεκριμένο GP ξεκίνησε μια διαδικασία εξέλιξης της μοτοσυκλέτας για το 2012 και αυτό σημαίνει ότι οι όποιες βελτιώσεις δεν θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες.  

 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ducati φέτος, ο Filippo Preziosi, ο Αρχισχεδιαστής της ομάδας, δήλωσε χαρούμενος που εργάζεται σε αυτή. Όπως είπε:

«Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα η οποία αφήνει τον σχεδιαστή ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστούμε αλλά θα συγκρίνουμε τα αποτελέσματα από τις λύσεις που εφαρμόζουμε και θα επιλέξουμε εκείνες που αρέσουν στους αναβάτες μας.

Ο Valentino είναι ξεκάθαρος, κάνει τις υποδείξεις που χρειάζεται η μοτοσυκλέτα αλλά δεν μας λέει τον τρόπο που πρέπει να το κάνουμε. Το δύσκολο είναι να καταλάβουμε τι καινοτομίες χρειάζονται για να βελτιωθεί αυτή.

Επίσης έχουμε τη λύση για το νέο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο έχει δημιουργήσει προβλήματα στον Rossi. Εξελίσσουμε ιδέες που να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει η εταιρεία» κατέληξε ο Preziosi.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi γρήγορος και στο… νερό

« Προηγούμενο άρθρο

Video: H φωτογράφηση του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα