• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Monster Energy team Peristeras, “Bourman”
Δελτίο Τύπου της ομάδας
Νέα 07/10/2011 - 03:33

Monster Energy team Peristeras, “Bourman” 

 

7η ΘΕΣΗ - 1:26.498

Το πρωί στο warm up ήμουν στην πρώτη θέση. Είδαμε ότι με φθαρμένα ελαστικά ήμαστε  ανταγωνιστικοί. Στον αγώνα τα πράγματα πήγαν χάλια. Η εκκίνηση ήταν καταστροφική και βρέθηκα στην 12η θέση. Πολύ γρήγορα έπιασα τους μπροστινούς μου αλλά ήταν δυο μοτοσικλέτες 1000cc οι οποίες με περνούσαν στην ευθεία, σε κάθε γύρο, λες και είχα ποδήλατο. Δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτό το group. Μου έκαναν 1 δευτερόλεπτο σχεδόν στην ευθεία και μέχρι την Κ3 ήμουν πάλι δίπλα τους όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνω τη διαφορά! Σε ένα γύρο που μπόρεσα να περάσω στην Κ5, ήταν και ταχύτερος μου!

Η 7η θέση ήταν ένα κακό αποτέλεσμα κι ελπίζω στον τελευταίο αγώνα να τα πάμε καλυτέρα, να μην έχουμε ατυχίες και να παλέψουμε για τη νίκη!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ (1/10/11) - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 9η ΘΕΣΗ  -  1:27.253

Άρχισαν και πάλι οι ατυχίες, δεν ξέρω τι να πω. Στα πρώτα χρονομετρημένα είχα προβληματικό εμπρός ελαστικό και είχα πάρα πολλούς κραδασμούς, εκτός αυτού ο κινητήρας δεν ανέβαζε στροφές εύκολα κάτι που τελικά ευθυνόταν η βενζίνη.

Στα δεύτερα διορθώσαμε τα  προβλήματα μας κι έκανα 16  γύρους. Η μοτοσικλέτα ήταν άψογη και πάλι ,αλλά στον ταχύτερο μου γύρο έχασα τη γραμμή στα φρένα της Κ11 κι έχασα περίπου 8 δέκατα. Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καλύτερο από την 9η θέση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (30/9/11) - ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Όλα πήγαν καλά σήμερα, η μοτοσικλέτα δούλεψε άψογα στις ρυθμίσεις που είχαμε ετοιμάσει και ο χρόνος κατέβηκε γρήγορα. Έκανα 1:27.21 και είχα πολλούς γύρους εκεί κοντά! Τα λάστιχα που είχαμε ήταν πολύ μεταχειρισμένα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε παρά πολλά session! Αύριο θα δούμε με τα καινούργια ελαστικά τι μπορούμε να κάνουμε!  

 

info BOURMAN:

www.ioannisbouros.com

 

Επόμενο άρθρο »

Ανακοινώθηκαν οι κανονισμοί της Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati όπως και η Ferrari

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα