• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Cudlin στην θέση του Barbera
Θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ισπανό
Νέα 11/10/2011 - 00:12

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα της Aspar, o Damian Cudlin θα αντικαταστήσει τον τραυματία Hector Barbera για το GP της Αυστραλίας. Θυμίζουμε ότι ο Cudlin, συμμετείχε ως έκτακτος οδηγός στην Ιαπωνία όπου εκεί αντιακατέστησε τον επίσης τραυματία Loris Capirossi.

 

Ο Barbera δε προλαβαίνει να λάβει μέρος στην Αυστραλία επειδή δεν έχει χρόνο να αναρρώσει από την εγχείρηση στην σπασμένη δεξιά κλείδα του, έπειτα από την πτώση του στο Motegi. O Cudlin είναι χαρούμενος που θα ξαναλάβει μέρος σε GP και δήλωσε σχετικά:

«Είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για εμένα και ειλικρινά δεν το πιστεύω. Έκανα το ντεμπούτο μου στο MotoGP και ήταν ένα σοκ για εμένα. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου και ιδίως με την ομάδα της Aspar. H πρώτη εμπειρία μου από την Ιαπωνία είναι αξέχαστη και τώρα έχω ακόμα μία. Πέρσι έλαβα μέρος στην Moto2, στο Γερμανικό GP, και τερμάτισα 7ος.

Είμαι πολύ χαρούμενος και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και θέλω να ζήσω στο έπακρο την εμπειρία. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, όπως διαπίστωσα στην Ιαπωνία. Δεν είχα ξαναβρεθεί στο Motegi και έπρεπε να πάθω πολλά σε λίγο χρόνο, όμως θεωρώ ότι στο Phillip Island θα έχω περισσότερη πείρα. Γνωρίζω την πίστα και αυτό θα με βοηθήσει να κάνω ένα πιο καλό ξεκίνημα.»

Επόμενο άρθρο »

Φιλοδοξίες στην Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Monster Athens Supercross: Φωτογραφικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα