• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cecchinello: «O Bautista είναι η πρώτη μας επιλογή»
Θέλει τον Ισπανό στην ομάδα του
Νέα 11/10/2011 - 10:39

O Lucio Cecchinello δήλωσε ότι η ομάδα της Suzuki θα αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη χρονιά πριν το τέλος του Αυστραλιανού GP. Ο ιδιοκτήτης της LCR προέβη σε αυτή την εκτίμηση έπειτα από το γεγονός ότι ο Andrea Dovizioso υπέγραψε με την ομάδα της Yamaha Tech 3 και όχι με την LCR.

O Cecchinello ήθελε πολύ να έχει τον Iταλό οδηγό στην ομάδα του, όμως τώρα πρέπει να στραφεί στην επόμενη προτίμησή του που είναι ο Alvaro Bautista, της Suzuki.  

 

Ο Cecchinello, ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του ακόμα για να επιλέξει οδηγό για την επόμενη χρονιά, τόνισε:

«Ήλπιζα ότι ο Andrea θα έπαιρνε διαφορετική απόφαση, όμως την σέβομαι. Τώρα θα πρέπει να αποφασίσουμε για τον οδηγό μας εντός της εβδομάδας. Η προτίμησή μας είναι ο Alvaro Bautista αλλά δεν θα αποφασίσουμε πριν ακούσουμε τι θα κάνουν στην Suzuki. Ο Carmelo Ezpeleta (CEO της Dorna) μου είπε ότι η Ιαπωνική ομάδα θα αποφασίσει τι θα κάνει του χρόνου μέχρι το GP της Αυστραλίας οπότε δεν θα αργήσει η απόφασή μας. Ως εναλλακτικές λύσεις έχουμε τους John Hopkins και Randy De Puniet, όμως ο Bautista παραμένει η πρώτη μας επιλογή».

 

Βεβαίως, ο Ισπανός οδηγός θα προτιμούσε να παραμείνει στην Suzuki, όπου είναι ο μόνος αναβάτης της, όμως η προοπτική να συνεργαστεί με την LCR είναι δελεαστική, ιδίως όταν θα έχει την υποστήριξη από το HRC.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Moreno στην θέση του Simon

« Προηγούμενο άρθρο

Φιλοδοξίες στην Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα