• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φιλοδοξίες στην Suzuki
Aναμένουν να αποδώσουν οι προσπάθειές τους
Νέα 11/10/2011 - 09:55

Στην Suzuki θέλουν να έχουν μια καλή παρουσία και στο Phillip Island, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν στους τελευταίους αγώνες. Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι έχουν κάνει πρόοδο με την μοτοσυκλέτα και τώρα θα μετέχουν σε μια πίστα όπου ο Alvaro Bautista έχει κερδίσει το 2006 στα 125cc, ενώ έχει τερματίσει δεύτερος δύο φορές στα 250cc.

O Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Ήμουν πολύ απογοητευμένος και αναστατωμένος από τον τρόπο που τελείωσε ο αγώνας στην Ιαπωνία επειδή μας άξιζε ένα καλό αποτέλεσμα έπειτα από τη δουλειά που κάναμε όλοι μας. Πρέπει να κρατήσουμε όλα τα καλά στοιχεία και να δουλέψουμε στα δεδομένα της Αυστραλέζικης πίστας.

Γνωρίζω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική πρόκληση αλλά πλέον η μοτοσυκλέτα λειτουργεί καλά σε όλες τις συνθήκες και αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε πόση πρόοδο έχουμε κάνει όλη την περίοδο.

Πέρσι, στο Phillip Island δεν κατάφερα να μπω στην πρώτη δεκάδα για 1/100 του δευτερολέπτου και είμαι σίγουρος ότι φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Βεβαίως, ο καιρός είναι ευμετάβλητος στην περιοχή αλλά είμαστε έτοιμοι για ό,τι κι αν συμβεί.»

Επόμενο άρθρο »

Cecchinello: «O Bautista είναι η πρώτη μας επιλογή»

« Προηγούμενο άρθρο

O Cudlin στην θέση του Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα