• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ: 888Racing Team
Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς
Νέα 10/11/2011 - 14:26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν είναι πια παρελθόν και τελείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας για το 2011. Η 888 RACING TEAM ήταν στην πίστα της Πάχης από την Παρασκευή το πρωί.

Ο καιρός ήταν καλός, παρά τις άσχημες προβλέψεις των προηγούμενων ημερών. Συνεπώς όλα πήγαιναν καλά και μετά τις σχετικές ετοιμασίες μπήκαμε για τους πρώτους πρωινούς γύρους της προπόνησης. Παρά τους πολλούς γύρους στη διαδικασία το χρονόμετρο σταμάταγε συνέχεια στο 1΄.07., χρόνος όχι καλός για αγώνα. Οι απογευματινοί γύροι έγιναν σε λίγο πιο γρήγορο ρυθμό αλλά και πάλι όχι ανταγωνιστικό για την κατηγορία.

 

Το Σάββατο, στα χρονομετρημένα, με καινούργια ελαστικά και νέες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, τα πήγαμε καλύτερα με 1΄.05. Αυτός ο χρόνος μας τοποθέτησε στις πίσω θέσεις της εκκίνησης αλλά ήταν ενδεικτικός της μη συμμετοχής μας σε προπονήσεις προετοιμασίας τον τελευταίο μήνα πριν τον αγώνα

 

 Η Κυριακή έφτασε και ο αγώνας ξεκίνησε. Ο συνωστισμός στην Κ1 μεγάλος όπως και στον προηγούμενο αγώνα, αλλά ευτυχώς χωρίς πτώση. Οι πτώσεις στη διάρκεια του αγώνα έγιναν πολλές, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς οι περισσότερες, και χωρίς να εμπλακεί σε καμία ο οδηγός μας. Έτσι συνεχίσαμε τον αγώνα μας στο γυρολόγιο των δοκιμαστικών χωρίς ρίσκο, χωρίς άγχος αλλά με μεγάλη απόλαυση μιας και ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος.

 

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που, παρά τις οικονομικές δυσκολίες του καιρού μας, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά μας και μας υποστήριξε. Οι χορηγοί μας, «Colori» «Posto Patras», «SALOON Café», «2troxo.gr» αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο κόσμος και οι χορηγοί να είναι και την επόμενη χρονιά στο πλευρό μας γιατί τους χρειαζόμαστε.

Επόμενο άρθρο »

O Sofuoglu επιστρέφει στα Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Test 1000cc: O Bautista με Honda Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα