• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Προπονείται εντατικά ο Sykes
Κάνει ποδηλασία για να αποκτήσει φυσική κατάσταση
Νέα 11/01/2012 - 10:15

O Tom Sykes, ο διεκδικητής του Παγκόσμιου Τίτλου στο SBK, έχει αρχίσει να προπονείται πιο εντατικά στην Αυστραλία, ενόψει της έναρξης του φετινού Πρωταθλήματος. Ο αναβάτης της Kawasaki ταξίδεψε πρόσφατα ως την Ισπανία όπου εξετάστηκε από τον Δρ Ricard Pruna, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την φυσικοθεραπεία των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Ο Sykes ελπίζει να επωφεληθεί από τις συμβουλές του γνωστού γιατρού και ήδη έχει αρχίσει να προπονείται κάνοντας ποδήλατο. Μάλιστα η εταιρεία «KB Cycles» του έδωσε ένα νέο ποδήλατό της για να προπονείται. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Η ποδηλασία είναι σημαντικό κομμάτι της προπόνησής μου και το να έχω το κατάλληλο ποδήλατο γι’ αυτή την δουλειά σίγουρα κάνει τα δεδομένα καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Keith και όλους στην “KB Cycles” για την υποστήριξη τους και ελπίζω να ξεκινήσουμε μια πολύ καλή σχέση».

 

Από την μεριά του, ο Keith Bradley ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της «KB Cycles» και μεγάλος φίλος των μοτοσυκλετών, δήλωσε:

«Ελπίζουμε ότι θα δώσουμε στον Tom το κατάλληλο υλικό για να προπονείται και με μία ακόμα χρονιά εμπειρίας θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών το 2012».

Επόμενο άρθρο »

Nυκτερινό σκι με τον Vale!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πρώτη ημέρα στην Madonna di Campiglio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα