• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nυκτερινό σκι με τον Vale!
Απόλυτη εμπειρία στις τρομερές πίστες της Madonna!
Νέα 11/01/2012 - 11:38

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

O Valentino Rossi κάνει snowboard και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο, όπως διαπιστώσαμε χθες το βράδυ στην Madonna Di Campiglio, στις Ιταλικές Άλπεις.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ένα γεμάτο φεγγάρι "ανέτειλε" και οι πλαγιές των Δολομιτών φωτίστηκαν, καλύτερα από ότι αν το βουνό είχε χίλιους προβολείς. Φορέσαμε τα σκι, ο Valentino Rossi και κάποιοι άλλοι τις σανίδες του snowboard και με το λιφτ που άνοιξε μόνο για το Wrooom, ανεβήκαμε στην κορυφή Spinale. Από εκεί η κατάβαση ήταν φοβερή μέχρι τη μέση του βουνού, όπου ένα καταφύγιο άνοιξε για να φιλοξενήσει το δείπνο των καλεσμένων του Wrooom.

O Nicky Hayden, o Alonso & o Massa ανέβηκαν μέχρι εκεί με τα ειδικά ερπυστριοφόρα "snowcats". Το "κότες" που ακούστηκε για τους τρεις, ήταν βέβαια στο πνεύμα των πειραγμάτων μεταξύ των οδηγών.

Μετά το δείπνο ήταν και το ωραιότερο μέρος της κατάβασης! Κάποιοι με σκι πήραμε και δάδες - που ουσιαστικά δεν χρειαζόταν αφού βλέπαμε καλά με το φως του φεγγαριού - ο Vale με το snowboard και πάλι, αλλά αυτήν την φορά εντυπωσιακά γρήγορος στην κατάβαση, τόσο που ο κάμεραμαν δεν μπορούσε να τον φτάσει, παρά το ότι φορούσε σκι!

Στη βάση του χιονοδρομικού αρκετοί περίμεναν τον Rossi για να τον χαιρετήσουν και να του ζητήσουν αυτόγραφα.

Ήταν μια ωραία εμπειρία!

 

Επόμενο άρθρο »

Del Torchio: «Ο Rossi θα είναι και στο μέλλον»

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Προπονείται εντατικά ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα