• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Test Phillip Island: Ημέρα 1
Στην κορυφή ο Lowes (Suzuki), 2ος ο Rea (Kawasaki)
Νέα 16/02/2015 - 14:10

Η πρώτη ημέρα του πολύ σπουδαίου τεστ - και τελευταίου πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος αυτό το Σ/Κ - για τις ομάδες των SBK, ολοκληρώθηκε στην Αυστραλία με τον Alex Lowes (Suzuki) να παίρνει την πρώτη θέση μπροστά από τρεις συμπατριώτες του!

 

Ο Βρετανός κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση δυο λεπτά πριν από το τέλος των δοκιμών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Jonathan Rea και την Kawasaki του για τρία δέκατα.

 

Δυνατή ήταν και η παρουσία της Red Devils Roma Aprilia - που αναλαμβάνει χρέη εργοστασιακής ομάδας για την Aprilia - με τον Leon Haslam να παίρνει την τρίτη θέση, ενώ ο ομόσταυλός του - ο γνωστός μας από την Moto2 - Jordi Torres εντυπωσίασε με την πέμπτη του θέση!

 

Για τον Torres ήταν η πρώτη του φορά στο Phillip Island με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia (RSV4)! Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της ημέρας έκανε ο Tom Sykes, ο οποίος είχε και την περισσότερη δουλειά απ’ όλους, ολοκληρώνοντας 72 γύρους σήμερα!

 

Πιο πίσω, στην έκτη θέση, βρίσκουμε τον Davide Giugliano της Ducati ο οποίος είχε μια σφοδρή πτώση στην 11η στροφή το απόγευμα, ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο Randy de Puniet πάνω στη Suzuki του.

 

Ο πρώην αναβάτης του MotoGP ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις, προτού πέσει στον 27ο γύρο του και μείνει εκτός πίστας για το υπόλοιπο του τεστ. Ο Γάλλος ήταν όγδοος ταχύτερος.

 

Ο Chaz Davies ακολούθησε από κοντά τον ομόσταυλό του (Giugliano) και πήρε την έβδομη θέση την πρώτη ημέρα του τεστ, ενώ ο rookie στην κατηγορία Michael Van der Mark (Pata Honda) πήρε την ένατη θέση. Ο πρώην αναβάτης της Moto2, Nico Terol, έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ο Sylvain Guintoli δεν πίεσε ιδιαίτερα την πρώτη ημέρα, καθώς προβληματίζεται ακόμη από τον τραυματισμό που υπέστη στο τεστ της Jerez και ανέβηκε μέχρι την 13η θέση, λίγο μπροστά από τον Niccolo Canepa που χάρισε στην EBR μια αξιόλογη 14η θέση. 

 

Το τεστ ολοκληρώνεται αύριο. Διαβάστε εδώ το τι περιμένουμε από τη νέα σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati αποκαλύπτει τη νέα GP15!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η GP 15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα