• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Δύσκολη πρόκληση!
Κλειδί η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γκαράζ!
Νέα 08/03/2015 - 16:18

Ο Alvaro Bautista παρέμεινε στην ομάδα του Fausto Gresini κατά τη διάρκεια της μετάβασης από το άρμα της Honda σε αυτό της Aprilia.

 

Ο Ισπανός άσος προετοιμάζεται για την έκτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας τρία βάθρα και μια pole position στο ενεργητικό του. Στο πρόσφατο τεστ της Sepang ήταν στην 19η θέση.

 

«Μ’ αρέσει αυτή η νέα πρόκληση», σχολίασε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των χρωμάτων της ομάδας του. «Μου δίνει νέο ερέθισμα και μεγάλο κίνητρο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε πολλή δουλειά, όπως γνωρίζουμε καλά ότι η φετινή σεζόν θα είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη».

 

«Ως εκ τούτου δεν θέτουμε στόχους, παρά μόνο να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και  να δουλεύουμε σκληρά. Είμαι ικανοποιημένος από τα δυο τεστ στην Μαλαισία. Ήταν ωραίο να βλέπεις τόσους ανθρώπους να δουλεύουν σκληρά και να ακούν τις παρατηρήσεις μου».

 

«Όλοι οι μηχανικοί μας είναι κορυφαίοι και όλοι τους έχουν μια ενέργεια που διαχέεται σε όλο το γκαράζ και δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για να σημειώσουμε πρόοδο και να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη πρόκληση».

 

Μπορεί να μην έχει πανηγυρίσει κάποιον Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία (ακόμα), ωστόσο η Aprilia μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 19 Τίτλους της στους κατασκευαστές και τους επίσης 19 στους αναβάτες, στις κατηγορίες των 125cc και 250cc.

 

Στα τετράχρονα, η Aprilia RSV4 μετρά εφτά Παγκόσμιους Τίτλους στα SBK, συμπεριλαμβανομένων των Τίτλων στους αναβάτες το 2010, το 2012 και το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Έξτρα πίεση

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia στηρίζει (ακόμα) τον Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα