• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Οι αλλαγές στα ηλεκτρονικά
Βοήθησαν την Suzuki
Νέα 09/03/2015 - 13:39

Με τα πρώτα δυο τεστ να έχουν ολοκληρωθεί κι ένα ακόμα να απομένει πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στο Qatar, ο Aleix Espargaro είναι χαρούμενος με την πρόοδο που έχει σημειώσει η ομάδα της Suzuki, καθώς προετοιμάζονται για την επιστροφή του κατασκευαστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ήδη από τις δοκιμές της Valencia, τόσο ο Aleix Espargaro όσο και ο καινούργιος του ομόσταυλος - Maverick Vinales - μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το εξαιρετικό πλαίσιο της νέας GSX-RR.

 

Πλέον και με την πρόοδο που έχουν γίνει στα ηλεκτρονικά, ο Espargaro είναι βέβαιος ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι σε καλή κατάσταση μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα βελτιώσαμε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι έχουμε καλό ρυθμό αγώνα. Έχουμε βελτιωθεί πολύ στις υψηλές θερμοκρασίες», σχολίασε ο Ισπανός άσος της Suzuki.

 

«Το κλειδί ήταν μερικές αλλαγές που κάναμε στο traction control και η μοτοσυκλέτα ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα, ειδικά στις μεγάλες κλίσεις όπου είχαμε πρόβλημα επειδή κουνιόταν αρκετά».

 

Τον Δεκέμβριο ο Aleix Espargaro είχε τραυματιστεί στο γόνατό του, όμως πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο 100% της φυσικής του κατάστασης.

 

Βέβαια η φύση της νέας του μοτοσυκλέτας του προκαλεί μερικά προβλήματα: «Το γόνατο είναι καλύτερα, αλλά το θέμα είναι ότι η μοτοσυκλέτα είναι μικρή και όταν μαζεύομαι πάνω της πονάω. Θέλει χρόνο για να γίνει τελείως καλά».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιούς να προσέξουμε φέτος (Μέρος 1ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα