• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Έτοιμος να επιστρέψει ο Stoner!
Μετά τον 8ωρο Αγώνα της Suzuka
Νέα 07/04/2015 - 10:04

Σε λίγες ημέρες οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα συγκεντρωθούν στο Τέξας, για τον δεύτερο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP) κι εκεί φυσικά θα τους υποδεχτεί ο Kevin Schwantz.

 

Ένα από τα θέματα που θα συζητούνται στο paddock του Πρωταθλήματος, θα είναι φυσικά η άρνηση του HRC να επιτρέψει στον Casey Stoner να αγωνιστεί στην Αμερικάνικη πίστα.

 

Μια κίνηση που έγινε αφενός για να μην μετριαστεί η φήμη του Αυστραλού άσου που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν στο επίπεδο που έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων των δυο τροχών και αφετέρου για να προστατευτεί ο Marqeuz που δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν.

 

Το πιο σημαντικό όμως, είναι το αναμφισβήτητο γεγονός ότι μετά από συνεχείς και πολλές αρνήσεις, ο Stoner μόνος του αποφάσισε να ζητήσει να επιστρέψει στη δράση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έστω και ως έκτακτη συμμετοχή. Το «μικρόβιο» των αγώνων και της ταχύτητας δύσκολα νικιέται...

 

Δεν ξέρουμε τι παραπάνω μπορεί να γνωρίζει ο Schwantz για μια ενδεχόμενη (απίθανη ακόμα είναι η πραγματικότητα) επιστροφή του Stoner στο MotoGP, πάντως ο ίδιος δήλωσε στο gpone.com: «Η Suzuka είναι ένα καλό μέρος ν’ αρχίσεις να οδηγάς μοτοσυκλέτα».

 

«Ειδικά αν θέλεις να επιστρέψεις στους αγώνες. Πιστεύω ότι μετά από τρεις-τέσσερεις γύρους, ο Casey θα είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο MotoGP! Μερικές ώρες πάνω στη σέλα και θα είναι έτοιμος για τις συνθήκες ενός αγώνα. Δεν λέω ότι θα είναι όπως πριν, αλλά σίγουρα καλύτερος από το να καθόταν στον καναπέ».

 

Τέλος το ψάρεμα για τον Stoner; 

Επόμενο άρθρο »

COTA: Καλύτερα γίνεται;

« Προηγούμενο άρθρο

Οι κανονισμοί του 2016 (Μέρος 2ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα